Mit főzzünk a hétvégén? Kánikulával érkezik a vasárnapi ebéd

default user icon
MME
A brutális melegre való tekintettel a szokásos hétvégi menüajánlónk most annyiban lesz rendhagyó, hogy igyekszünk minél több könnyen és gyorsan elkészíthető fogást a válogatásba préselni. Ezzel nem titkolt célunk, hogy minél kevesebbet használjátok tűzhelyet, na és persze a választott étel ne legyen túl megterhelő a gyomornak. Mi ezekkel a receptekkel készülünk a rendkívüli kánikulára.

Mégis kinek van kedve 40 fokban a sütő mellett ácsorogni? Ilyenkor még a grill mellett a szabadban is száműzetésnek érzi az ember, ha valamit sütnie kell. Persze egy klimatizált konyhával más a helyet, ám ez nem minden háztartásban adott. Ezért következő válogatásunkban az egyszerűségre, a szezonalitásra és a praktikusságra fektettük a hangsúlyt, ám ennek ellenére azért elrejtettünk néhány nehezebb fogást is gyűjteményünkben. Így már biztosan nem kell a szomszédba mennetek egy jó receptért, ha tanácstalanok vagytok a hétvégi ebédet illetően. Válogassatok kedvetekre!

BACONBE GÖNGYÖLT MUSTÁROS SZŰZPECSENYE >>> 

 

GOMBÁS-TEJSZÍNES SERTÉSSZELET >>> 

 

TEJSZÍNES MEGGYLEVES (CIBERE) >>> 

 

TÖKFŐZELÉK SÜLT DEBRECENIVEL >>> 

 

SAJTOS-CUKKINIS LASAGNE >>> 

 

SÁRGABARACK KRÉMLEVES MINI TÚRÓGOMBÓCCAL >>> 

 

KLASSZIKUS BÉCSI BORJÚSZELET >>> 

 

AJVÁRBAN PÁCOLT PULYKANYÁRS RETEKTZATZIKIVEL >>>

 

KIJEVI CSIRKEMELL RIZI-BIZIVEL >>> 

 

BAZSALIKOMOS DINNYEGAZPACHO KECSKESAJTTAL >>> 

 

KRÉMES SPENÓTFŐZELÉK >>> 

 

SERPENYŐS CSIRKEMELL SÜLTCUKKINI-SALÁTÁVAL >>> 

 

GÖRÖGDINNYÉS-MÁLNÁS GYÜMÖLCSLEVES >>> 

 

CSIRKEMELL SALÁTA JOGHURTÖNTETTEL >>> 

 

MEDITERRÁN CSIRKEMELL SALÁTÁVAL ÉS ZÖLDSÉGES MÁRTOGATÓSSAL >>> 

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss