Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Heti menüajánló

Hétről hétre összeállítunk egy praktikus kis menüsort, hogy ötleteket adjunk a heti étrendhez!

HETI MENÜ – 2016. MÁRCIUS 21-27.
Hétfő

Előétel: Csirkemellpástétom bagettel
Főétel: Édesköményes csirketál 
Desszert: Banános-mogyorós kocka  
Vegetáriánus ajánlat: Sajtrolád krémsajtos-brokkolis töltelékkel  

Kedd 

Előétel: Tárkonyos-tejszínes sonkaraguleves 
Főétel: Legyezős csirkemell 
Desszert: Kakaós-túrós bociszelet 
Vegetáriánus ajánlat: Zsályás gnocchi 

Szerda

Előétel: Savanyúkáposzta-leves egyszerűen 
Főétel: Darált húsos raguval töltött padlizsán 
Desszert: Hamis túrós sütemény 
Vegetáriánus ajánlat: Rakott zöldségek besamelmártással 

Csütörtök

Előétel: Szárazborsóleves kolbásszal 
Főétel: Klasszikus skót tojás 
Desszert: Pudingos almás pite 
Vegetáriánus ajánlat: Kölessel töltött padlizsántekercs 

Péntek

Előétel: Zalai csülkös-babos répaleves 
Főétel: Paradicsomos húsgombóc spagettivel 
Desszert: Húsvéti kakaós kalács 
Vegetáriánus ajánlat: Csőben sült sajtos tészta 

Szombat

Reggeli: Baconös-tojáskrémes kalács 
Előétel: Cukkinis csirkeleves grízgaluskával  
Főétel: Hagymás tarja sült krumplival 
Desszert: Húsvéti krémes sütemény 
Vacsora: Húsvéti sárga túró 
Vegetáriánus ajánlat: Joghurtos zöldbabfőzelék zabfasírttal 

Vasárnap (húsvét)

Reggeli: Húsvéti sonka főtt tojással, zöldhagymával, kenyérrel
Előétel: Tavaszi zöld minestrone leves 
Főétel: Húsvéti pulykamelltekercs 
Desszert: Húsvéti kalács gazdagon 
Vacsora: Húsvéti sonkasaláta  
Vegetáriánus ajánlat: Tojássaláta egyszerűen  

HETI MENÜ – 2016. MÁRCIUS 14-20.
Hétfő

Előétel: Krumplileves gombával 
Főétel: Rakott krumpli kétféle kolbásszal 
Desszert: Egyszerű banános muffin  
Vegetáriánus ajánlat: Sajtkrokett narancsos-mázas sárgarépával 

Kedd 

Előétel: Sajtkrémes-zöldséges falatok 
Főétel: Tavaszi csirkés rakottas 
Desszert: Barackos kevert süti 
Vegetáriánus ajánlat: Medvehagymamártás főtt tojással és krumplival 

Szerda

Előétel: Parmezános krémleves 
Főétel: Szárnyas húsgombócok mentamártással 
Desszert: Kefires palacsinta  
Vegetáriánus ajánlat: Fűszeres édesburgonya házi vegán majonézzel 

Csütörtök

Előétel: Mediterrán tésztaleves  
Főétel: Erdélyi húsos rakott palacsinta 
Desszert: Meggyes-túrós vargabéles 
Vegetáriánus ajánlat: Kakukkfüves-olívás focaccia - hummusszal  

Péntek

Előétel: Kínai erős-savanyú leves 
Főétel: Tojással töltött baconös fasírt petrezselymes krumplival 
Desszert: A nagyi almás pitéje paleo módra 
Vegetáriánus ajánlat: Lencsefőzelék tükörtojással 

Szombat

Reggeli: Almás-fűszeres kenyér 
Előétel: Frankfurti leves kelbimbóval  
Főétel: Húsos paraszttál 
Desszert: Narancsos-gesztenyés torta 
Vacsora: Ostoros pizza 
Vegetáriánus ajánlat: Gombával töltött rántott camembert rizzsel

Vasárnap

Reggeli: Medvehagymás-sonkás csiga 
Előétel: Raguleves medvehagymás burgonyagombóccal  
Főétel: Csirke zabpelyhes bundában - kölesfasírttal 
Desszert: Túrós-csokis oreotorta  
Vacsora: Bulgursaláta bébispenóttal 
Vegetáriánus ajánlat: Túrós-gombás lasagne  

HETI MENÜ – 2016. MÁRCIUS 7-13.
Hétfő

Előétel: Répa-narancs krémleves 
Főétel: Zöldséges csilis bab 
Desszert: Citromos-vaníliás paleo keksz  
Vegetáriánus ajánlat: Sült cukkinifasírt 

Kedd 

Előétel: Gyors fokhagymaleves 
Főétel: Fasírtgolyó rizzsel
Desszert: Almás-mákos rétes 
Vegetáriánus ajánlat: Céklás zöldségek hajdinával 

Szerda

Előétel: Pikáns pacalleves  
Főétel: Darált hússal töltött kagylótészta 
Desszert: Villámgyors kókuszgolyó 
Vegetáriánus ajánlat: Vörösboros-olívás padlizsán spagettivel 

Csütörtök

Előétel: Gyömbéres zöldségkrémleves  
Főétel: Klasszikus muszaka 
Desszert: Mogyorókrémes tallérok 
Vegetáriánus ajánlat: Focaccia, olasz kenyérlepény - avokádós tojássalátával 

Péntek

Előétel: Gazpacho 
Főétel: Egyszerű sajttal töltött csirkemell zöldségágyon 
Desszert: Répás minimuffin 
Vegetáriánus ajánlat: Sütőtökfőzelék buggyantott tojással 

Szombat

Reggeli: Almás-fahéjas csiga 
Előétel: Marhahúsos palócleves  
Főétel: Baconbe tekert marhasült spárgával 
Desszert: Egyszerű kukoricadara-torta 
Vacsora: Pestós szendvics 
Vegetáriánus ajánlat: Egyszerű csicseriborsó curry 

Vasárnap

Reggeli: Buggyantott tojás pirítóssal 
Előétel: Kakasleves csilis maceszgombóccal  
Főétel: Kakukkfüves ropogós sült csirke 
Desszert: Szilvás-diós torta 
Vacsora: Tojással töltött fasírttekercs 
Vegetáriánus ajánlat: Quinoa brokkolis zöldséggel  

HETI MENÜ – 2016. FEBRUÁR 29.- MÁRCIUS 6.
Hétfő

Előétel: Kelbimbóleves pirított gesztenyével 
Főétel: Parmezános pulykamell zöldségekkel 
Desszert: Gluténmentes, cukormentes mazsolás muffin 
Vegetáriánus ajánlat: Vöröslencsefőzelék fetával 

Kedd 

Előétel: Diétás almaleves zabpehellyel 
Főétel: Pirított thai tészta 
Desszert: Gofri forró csokoládéöntettel 
Vegetáriánus ajánlat: Bundában sült karfiolfasírt és krumplis tócsni 

Szerda

Előétel: Tejszínes karfiolkrémleves 
Főétel: Kelkáposztás húsgombóc 
Desszert: Marcipánburgonya 
Vegetáriánus ajánlat: Túrós-répás sajtfelfújt 

Csütörtök

Előétel: Turbolyás zöldborsókrémleves 
Főétel: Spagetti húsgolyóval, tejszínes mártásban 
Desszert: Citromszelet 
Vegetáriánus ajánlat: Pudla - indiai lepény csicseriborsóból 

Péntek

Előétel: Gombás-kolbászos burgonyaleves 
Főétel: Gyors csilis bab gombával 
Desszert: Meggyes-pudingos-tejfölös sütemény 
Vegetáriánus ajánlat: Kínai szezámos rántott karfiol 

Szombat

Reggeli: Kakaós csiga villámgyorsan 
Előétel: Thai kókuszos csirkeleves 
Főétel: Rakott sajtos csirkemell 
Desszert: Kókusztekercs 
Vacsora: Rizottó zöldborsóval és baconnel 
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinifasírt rizzsel


Vasárnap

Reggeli: Szilvalekváros-mákos házi kifli 
Előétel: Maceszgombócleves 
Főétel: Baconbe göngyölt pulykamell aszalt szilvával 
Desszert: Mákosgubatorta madártej krémmel 
Vacsora: Csirkehúsos saláta főtt tojással 
Vegetáriánus ajánlat: Csőben sült padlizsános egytál 

HETI MENÜ - 2016. FEBRUÁR 22 - 28.
Hétfő

Előétel: Kelbimbóleves pirított gesztenyével 
Főétel: Zöldborsós tészta tenger gyümölcseivel 
Desszert: Vörösáfonyás muffin 
Vegetáriánus ajánlat: Vitaminsaláta gombával 

Kedd 

Előétel: Savanyú káposztás leves kolbásszal 
Főétel: Gyors fűszeres csirkemell 
Desszert: Szilvalekváros-fahéjas korongok 
Vegetáriánus ajánlat: Specli 

Szerda

Előétel: Burgonyás spenótkrémleves 
Főétel: Darált húsos raguval töltött sütőtök sajttal 
Desszert: Raffaello golyók 
Vegetáriánus ajánlat: Szójaszósszal sült zöldségek rizstésztával 

Csütörtök

Előétel: Márványsajtos túrókrémmel töltött krumpli 
Főétel: Zöldséges rizseshús 
Desszert: Kávépuding tojáslikőrös tejszínhabbal 
Vegetáriánus ajánlat: Indiai ananászcurry 

Péntek

Előétel: Vargányakrémleves 
Főétel: Zabpelyhes halgombóc 
Desszert: Bundázott sült alma fahéjas cukorral 
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-zöldséges tésztasaláta 

Szombat

Reggeli: Hawaii pizzatekercsek 
Előétel: Karfiolos húsgombóc sajtmártással 
Főétel: Ropogós libacomb párolt lilakáposztával 
Desszert: Mogyorós karamellkocka 
Vacsora: Rukkolás mozzarellasaláta  
Vegetáriánus ajánlat: Padlizsános lasagne  

Vasárnap

Reggeli: Márványos kuglóf 
Előétel: Májgombócleves 
Főétel: Ropogós rostélyos pikáns salsa szósszal és steak burgonyával 
Desszert: Amerikai csokoládés pite 
Vacsora: Burgonyalepény, azaz tócsni 
Vegetáriánus ajánlat: Töltött kelkáposzta fehér hagymamártással 

HETI MENÜ – 2016. FEBRUÁR 15 - 21.
Hétfő

Előétel: Legényfogó leves  
Főétel: Zöldborsós rizses hús 
Desszert: Csokis fordított muffin dióval 
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos bundában sült fekete retek 

Kedd

Előétel: Paradicsomleves tarhonyával  
Főétel: Házi húsos ravioli mascarponés paprikamártással 
Desszert: Villámgyors fahéjas-almás süti 
Vegetáriánus ajánlat: Tojáspörkölt 

Szerda

Előétel: Diétás almaleves zabpehellyel 
Főétel: Ropogós csirkeszárny coleslaw káposztasalátával 
Desszert: Narancsos-ricottás minidesszertek avagy Cassata 
Vegetáriánus ajánlat: Spagetti paradicsomos pestóval 

Csütörtök

Előétel: Burgonyaleves gazdagon 
Főétel: Paradicsomos húsgombóc 
Desszert: Rizskoch 
Vegetáriánus ajánlat: Lencsefasírt tojás nélkül 

Péntek

Előétel: Laskagomba-krémleves 
Főétel: Sütőben sült harcsaszelet 
Desszert: Villámgyors csokihab 
Vegetáriánus ajánlat: Csilis kukoricával töltött gombafejek 

Szombat

Reggeli: Sonkás rántotta muffinformában sütve 
Előétel: Citromos csicseriborsókrém zöldségekkel 
Főétel: Darált hússal töltött sajtos kelkáposztalevél 
Desszert: Bögrés gofri 
Vacsora: Sajtos-csirkés quesadilla 
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt mazsolás cukkinisalátával 

Vasárnap

Reggeli: Mustáros-csirkés párnák leveles tésztában 
Előétel: Klasszikus gulyás 
Főétel: Magyaros töltött sertéskaraj 
Desszert: Egyszerű csokitorta 
Vacsora: Cukkinis tojáslepény mentás joghurttal 
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos cukkinipörkölt 


HETI MENÜ – 2016. FEBRUÁR  8 - 14.
Hétfő
Előétel: Csípős paradicsomleves 
Főétel: Békebeli sült hús párolt rizzsel , céklasaláta 
Desszert: Cseresznyebefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos rizottó 

Kedd
Előétel: Hawaii káposztasaláta 
Főétel: Piemonti csirke 
Desszert: Tiramisu-pohárkrém 
Vegetáriánus ajánlat: Krumplinudli gombás raguban (Gnocchi di Patate al Ragú di Funghi)

Szerda
Előétel: Borsóleves 
Főétel: Sertéspörkölt galuskával, csalamádé 
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Gombapörkölt galuskával, savanyított almapaprikával 

Csütörtök
Előétel: Hagymaleves 
Főétel: Fűszeres sertésborda burgonyafőzelékkel 
Desszert: Sült gesztenyebomba 
Vegetáriánus ajánlat: Krumplifőzelék egyszerűen, tükörtojással 

Péntek
Előétel: Nagymama gombalevese 
Főétel: Spagetti milánói módra 
Desszert: Csokipuding 
Vegetáriánus ajánlat: Hamis túrós tészta 

Szombat
Reggeli: Lágytojás zsemlével, frissen facsart gyümölcslé
Előétel: Erőleves szalonnagombóccal 
Főétel: Disznótoros (májas és véres hurka, kolbász sütve), párolt lilakáposztával, tört burgonyával
Desszert: Vaníliás kifli 
Vacsora: Maradék hurka, kolbász és kenyérre kenve a pecsenyezsír, némi hozzá illő savanyúsággal és persze egy pohár fehérborral
Vegetáriánus ajánlat: Lenmagos sütőtök-falatok 

Vasárnap
Reggeli: Lapcsánka (tócsni , cicege, ki hogyan ismeri) fokhagymával, citromos teával
Előétel: Karfiolleves tárkonyosan
Főétel: Bécsi szelet hasábburgonyával és tejfölös uborkasalátával
Desszert: Régimódi somlói galuska 
Vacsora: Sonkás töltött tojás császárzsemlével , pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Rántott camembert párolt zöldségekkel, tartármártással 

HETI MENÜ – 2016. FEBRUÁR 1 - 7.
Hétfő

Előétel: Joghurtos paradicsomleves
Főétel: Sonkás kocka füstölt sajttal
Desszert: Gyors krémes-gesztenyés szelet
Vegetáriánus ajánlat: Pofonegyszerű vegetáriánus quesadilla

Kedd 

Előétel: Sáfrányos-currys csicseriborsó leves
Főétel: Tejszínes-lazacos tészta
Desszert: Gofri villámgyorsan
Vegetáriánus ajánlat: Spanyol sült rizs, azaz vegán paella

Szerda

Előétel: Krumplileves gazdagon virslivel és baconnel
Főétel: Sütőben sült juhtúrós csusza
Desszert: Túrós-meggyes rétes
Vegetáriánus ajánlat: Zsenge zöldborsófőzelék tükörtojással 

Csütörtök

Előétel: Gyömbéres-chilis répakrémleves
Főétel: Natúr csirkemell bulgurral
Desszert: Tiroli gesztenyés szelet
Vegetáriánus ajánlat: Hús nélküli rakott cukkini

Péntek

Előétel: Magyarors lebbencsleves
Főétel: Mustáros pecsenye rizzsel
Desszert: A legfinomabb répatorta
Vegetáriánus ajánlat: Mustáros töltött padlizsán

Szombat

Reggeli: Fahéjas falatkák tejeskávéval
Előétel: Mediterrán halleves
Főétel: Pulykamelltekercsek füstölt császárszalonnával töltve
Desszert: Kakaós sajttorta sütés nélkül
Vacsora: Padlizsánsaláta kapribogyóval
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos rizslepény zöldségekkel


Vasárnap

Reggeli: Gluténmentes kenyér házi humusszal
Előétel: Céklaleves gerslis húsgombóccal
Főétel: Paradicsmos-sajtos csirkemell sült cukkinivel és padlizsánnal
Desszert: Zebrakuglóf: klasszikus vajas kuglóf csokoládémázzal
Vacsora: Füstli virsli velesült zöldségekkel
Vegetáriánus ajánlat: Nutellás burgonyagombóc

HETI MENÜ – 2016. JANUÁR 25 - 31.
Hétfő

Előétel: Paradicsomleves gazdagon
Főétel: Magyar paella
Desszert: Bögrés kefires piskóta
Vegetáriánus ajánlat: Meleg tésztasaláta

Kedd 
Vacsora: Padlizsánsaláta kapribogyóval
Vegetáriánus ajánlat: Tepsis karfiol

Vasárnap

Reggeli: Gombás melegszendvics teával
Előétel: Zöldborsóleves gazdagon
Főétel: Baconbe tekert sertéssült vadas mártásban
Desszert: Olasz fánk forró vaníliaszószban
Vacsora: Házisonkás palacsintabatyu
Vegetáriánus ajánlat: Túrós ravioli

HETI MENÜ – 2016. JANUÁR 11 - 17.
Hétfő:

Előétel: Szatmári pulykaragu(levesként)
Főétel: Rizses hús ecetes almapaprikával
Desszert: Almás pite
Vegetáriánus ajánlat: Gombás rizottó

Kedd:

Előétel: Szilvás savanyúkáposzta-leves
Főétel: Fűszeres tarja savanyú káposztával
Desszert: Narancsos káposztasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Céklás savanyú káposzta

Szerda:

Előétel: Gyümölcsleves
Főétel: Gombás rakott csirkemell, burgonyapürét ajánlok mellé
Desszert: Mandarin vagy narancs
Vegetáriánus ajánlat: Grillezett zöldségek sajttal

Csütörtök:

Előétel: Zöldségkrémleves
Főétel: Zöldbabpörkölt
Desszert: Tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Zöldbabpörkölt

Péntek:

Előétel: Tejfölös gombaleves
Főétel: Bolognai makaróni
Desszert: Mennyei gyümölcskenyér, tojásfehérjéből
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos makaróni sok tejföllel

Szombat:

Reggeli: Mazsolás kalács vajjal, kakaóval
Előétel: Brokkolikrémlevespirított sajtos kifliszeletekkel
Főétel: Mustáros pácban érlelt bélszínerdei gombás tésztával
Desszert: Almás rétes
Vacsora: Csirkemelles tésztasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Rántott camembert petrezselymes rizzsel, tartármártással

Vasárnap:

Reggeli: Rántotta teával, ropogós friss kenyérrel
Előétel: Újházi tyúkhúsleves
Főétel: Bundázott füstölt sonka
Desszert: Brownie torta mascarponés narancskrémmel és kandírozott naranccsal
Vacsora: Főtt virsli mustárral, tormával, egy pohár borral leöblítve
Vegetáriánus ajánlat: Laktató gombapörköltgaluskával

HETI MENÜ – 2016. JANUÁR 4 - 10.
Hétfő

Előétel: Francia barna sörös hagymaleves
Főétel: Csülkös-babos egytálétel
Desszert: Almás pite 
Vegetáriánus ajánlat: Sütőtökös-gombás rizottó

Kedd 

Előétel: Szilvás savanyúkáposzta-leves
Főétel: Fűszeres tarja savanyú káposztával
Desszert: Mirinda kocka
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos sült makaróni

Szerda

Előétel: Burgonyás pasztinákleves
Főétel: Gombás-szalonnás rakott csirkemell
Desszert: Narancsfelfújt
Vegetáriánus ajánlat: Négysajtos-hagymás pite

Csütörtök

Előétel: Karfiolleves sajttal
Főétel: Pulyka aprópecsenye kapros sajtszószban
Desszert: Egyszerű tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Zöldbabfőzelék egyszerűen tükörtojással

Péntek

Előétel: Gombaleves vajgaluskával
Főétel: Bolognai spagetti
Desszert: Meggyes-pudingos kocka
Vegetáriánus ajánlat: Egyszerű gombás fasírt

Szombat

Reggeli: Édesköményes-paprikás minicroissant
Előétel: Brokkolikrémleves sajtos pirítóssal
Főétel: Mustáros pácban érlelt bélszín erdei gombás tésztával
Desszert: Diós-meggyes rétes
Vacsora: Csirkemelles tésztasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt tartárral és vadrizzsel

Vasárnap

Reggeli: Velős rántotta teával, ropogós friss kenyérrel
Előétel: Tyúkhúsleves
Főétel: Rántott csirke hasábburgonyával és csemegeuborkával
Desszert: Bounty-brownie torta
Vacsora: Tésztával tekert virsli
Vegetáriánus ajánlat: Laktató gombapörkölt galuskával

HETI MENÜ – 2015. DECEMBER 28 - 2016. JANUÁR 3.
Hétfő

Előétel: Krémsajtos paradicsomleves
Főétel: Fehérboros-csirkemájas rizottó
Desszert: Nutellás gesztenyepüré
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos rizottó sörtésztában sült zsályalevelekkel

Kedd

Előétel: Tárkonyos-tejszínes gombaleves
Főétel: Burgonyás fasírt
Desszert: Aszalt-gyümölcsös golyók
Vegetáriánus ajánlat: Marokkói sütőtök-tagine

Szerda

Előétel: Keleti kelleves
Főétel: Sörös pulykaragu zöldséges párolt rizzsel
Desszert: Édes túrós zsemle
Vegetáriánus ajánlat: Rántott hagymakarikák fűszeres bundában

Csütörtök – Szilveszter

Reggeli: Túrós rózsa-brióshabos kakaóval
Előétel: Szerecsendiós sárgaborsó krémleves
Főétel: Szilveszteri bohém csülök
Desszert: Szilveszteri meglepetés szaloncukor
Vacsora: Virslis tekert kifli, tatárbifsztek pirítóssal, krumplisaláta, szilveszteri puncs


Péntek - Újév

Reggeli: Virslis kifli
Előétel: Korhelyleves gazdagon
Főétel: Újévi lencsefőzelék virslivel
Desszert: Ami tavalyról megmaradt :)
Vacsora: Sajtos fészek
Vegetáriánus ajánlat: Lencsefőzelék

Szombat

Reggeli: Körözött péksüteménnyel, frissen facsart gyümölcslé
Előétel: Savanyú uborkás raguleves
Főétel: Sajtos húsrolád
Desszert: Gofri egyszerűen és gyorsan
Vacsora: Szalonnás-tejfölös saláta
Vegetáriánus ajánlat: Zsályás gombamártás párolt rizzsel vagy galuskával

Vasárnap

Reggeli: Almás-sajtos melegszendvics teával
Előétel: Sertésraguleves
Főétel: Májjal töltött csirkecomb
Desszert: Túrófánk
Vacsora: Házisonkás palacsintabatyu
Vegetáriánus ajánlat: Extra zölsborsófőzelék

HETI MENÜ – 2015. DECEMBER 21 - 27.
Hétfő

Előétel: Téli gezemice leves
Főétel: Sonkával rakott tészta
Desszert: Részeges körtés-túrós torta
Vegetáriánus ajánlat: Magyaros burgonyafőzelék

Kedd

Előétel: Sárgaborsó-krémleves sonkával
Főétel: Sült csirkecomb zöld fűszeres túrógombóccal
Desszert: Túró Rudi házilag
Vegetáriánus ajánlat: Céklasaláta fürjtojással

Szerda

Előétel: Lebbencsleves
Főétel: Káposztán sült hurka
Desszert: Gesztenyés-meggyes patkó
Vegetáriánus ajánlat: Gombakrém pirítóssal

Csütörtök - Szenteste

Reggeli: Mandarinos kacsamájpástétom pirítóssal
Előétel: Bajai halászlé (ezúttal jó nagy fazékban)
Főétel 1: Narancsos pulykamell vörösboros aszalt szilvával
Főétel 2: Őzcomb pikáns mártással, burgonyakrokettel
Desszert: Bejgli és zserbó
Vacsora: Marinírozott hal
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos-sajtkrémes sütőtökös lepény

Péntek - karácsony

Reggeli: Tekert kakaós kalács tejeskávéval
Előétel: Egzotikus fűszeres sütőtökkrémleves
Főétel 1: Kolbászos-májas töltött hús
Főétel 2: Omlós kacsasült portóis meggyzselével
Desszert: Vodkás-narancskrémes karikák
Vacsora: Karácsonyi tésztasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Finn karácsonyi rakott répa 

Szombat - karácsony

Reggeli: Karácsonyi gyümölcskenyér kakaóval
Előétel: Hideg narancsleves habgaluskával és kandírozott narancshéjjal
Főétel 1: Pácolt fácánsült röstivel
Főétel 2: Kolozsvári töltött káposzta
Desszert: Pavlova torta vaníliás krémmel és gyümölcsökkel
Vacsora: Lazacos-kapribogyós burgonyasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Karácsonyi fehérboros-mustáros gombatekercs

Vasárnap

Reggeli: Csokoládés panettone
Előétel: Gesztenyekrémleves habgaluskával
Főétel: Tepsis csirkecombok parasztosan
Desszert: Kolbászos és sajtos pogácsa
Vacsora: Hagymás-majoránnás csirkemáj
Vegetáriánus ajánlat: Padlizsánnal sült gnocchi

HETI MENÜ – 2015. DECEMBER 14 - 20.
Hétfő

Előétel: Paradicsomos krumplileves tojással
Főétel: Babos virslipörkölt
Desszert: Banános répás muffin
Vegetáriánus ajánlat: Burgonyapürével töltött pritaminpaprika

Kedd

Előétel: Gesztenyekrémleves gombával és sonkacsíkokkal
Főétel: Almás-gesztenyés csirkemell baconnel
Desszert: Gesztenyés-meggyes sütemény
Vegetáriánus ajánlat: Erdei gombás-gesztenyés metélt

Szerda

Előétel: Ananászleves
Főétel: Csirkepörkölt nokedlivel
Desszert: Tokaji aszús tiramisu
Vegetáriánus ajánlat: Tojáspörkölt krumpligombóccal

Csütörtök

Előétel:

HETI MENÜ – 2016. MÁRCIUS 21-27.
Hétfő

Előétel: Csirkemellpástétom bagettel
Főétel: Édesköményes csirketál 
Desszert: Banános-mogyorós kocka  
Vegetáriánus ajánlat: Sajtrolád krémsajtos-brokkolis töltelékkel  

Kedd 

Előétel: Tárkonyos-tejszínes sonkaraguleves 
Főétel: Legyezős csirkemell 
Desszert: Kakaós-túrós bociszelet 
Vegetáriánus ajánlat: Zsályás gnocchi 

Szerda

Előétel: Savanyúkáposzta-leves egyszerűen 
Főétel: Darált húsos raguval töltött padlizsán 
Desszert: Hamis túrós sütemény 
Vegetáriánus ajánlat: Rakott zöldségek besamelmártással 

Csütörtök

Előétel: Szárazborsóleves kolbásszal 
Főétel: Klasszikus skót tojás 
Desszert: Pudingos almás pite 
Vegetáriánus ajánlat: Kölessel töltött padlizsántekercs 

Péntek

Előétel: Zalai csülkös-babos répaleves 
Főétel: Paradicsomos húsgombóc spagettivel 
Desszert: Húsvéti kakaós kalács 
Vegetáriánus ajánlat: Csőben sült sajtos tészta 

Szombat

Reggeli: Baconös-tojáskrémes kalács 
Előétel: Cukkinis csirkeleves grízgaluskával  
Főétel: Hagymás tarja sült krumplival 
Desszert: Húsvéti krémes sütemény 
Vacsora: Húsvéti sárga túró 
Vegetáriánus ajánlat: Joghurtos zöldbabfőzelék zabfasírttal 

Vasárnap (húsvét)

Reggeli: Húsvéti sonka főtt tojással, zöldhagymával, kenyérrel
Előétel: Tavaszi zöld minestrone leves 
Főétel: Húsvéti pulykamelltekercs 
Desszert: Húsvéti kalács gazdagon 
Vacsora: Húsvéti sonkasaláta  
Vegetáriánus ajánlat: Tojássaláta egyszerűen  

HETI MENÜ – 2016. MÁRCIUS 14-20.
Hétfő

Előétel: Krumplileves gombával 
Főétel: Rakott krumpli kétféle kolbásszal 
Desszert: Egyszerű banános muffin  
Vegetáriánus ajánlat: Sajtkrokett narancsos-mázas sárgarépával 

Kedd 

Előétel: Sajtkrémes-zöldséges falatok 
Főétel: Tavaszi csirkés rakottas 
Desszert: Barackos kevert süti 
Vegetáriánus ajánlat: Medvehagymamártás főtt tojással és krumplival 

Szerda

Előétel: Parmezános krémleves 
Főétel: Szárnyas húsgombócok mentamártással 
Desszert: Kefires palacsinta  
Vegetáriánus ajánlat: Fűszeres édesburgonya házi vegán majonézzel 

Csütörtök

Előétel: Mediterrán tésztaleves  
Főétel: Erdélyi húsos rakott palacsinta 
Desszert: Meggyes-túrós vargabéles 
Vegetáriánus ajánlat: Kakukkfüves-olívás focaccia - hummusszal  

Péntek

Előétel: Kínai erős-savanyú leves 
Főétel: Tojással töltött baconös fasírt petrezselymes krumplival 
Desszert: A nagyi almás pitéje paleo módra 
Vegetáriánus ajánlat: Lencsefőzelék tükörtojással 

Szombat

Reggeli: Almás-fűszeres kenyér 
Előétel: Frankfurti leves kelbimbóval  
Főétel: Húsos paraszttál 
Desszert: Narancsos-gesztenyés torta 
Vacsora: Ostoros pizza 
Vegetáriánus ajánlat: Gombával töltött rántott camembert rizzsel

Vasárnap

Reggeli: Medvehagymás-sonkás csiga 
Előétel: Raguleves medvehagymás burgonyagombóccal  
Főétel: Csirke zabpelyhes bundában - kölesfasírttal 
Desszert: Túrós-csokis oreotorta  
Vacsora: Bulgursaláta bébispenóttal 
Vegetáriánus ajánlat: Túrós-gombás lasagne  

HETI MENÜ – 2016. MÁRCIUS 7-13.
Hétfő

Előétel: Répa-narancs krémleves 
Főétel: Zöldséges csilis bab 
Desszert: Citromos-vaníliás paleo keksz  
Vegetáriánus ajánlat: Sült cukkinifasírt 

Kedd 

Előétel: Gyors fokhagymaleves 
Főétel: Fasírtgolyó rizzsel
Desszert: Almás-mákos rétes 
Vegetáriánus ajánlat: Céklás zöldségek hajdinával 

Szerda

Előétel: Pikáns pacalleves  
Főétel: Darált hússal töltött kagylótészta 
Desszert: Villámgyors kókuszgolyó 
Vegetáriánus ajánlat: Vörösboros-olívás padlizsán spagettivel 

Csütörtök

Előétel: Gyömbéres zöldségkrémleves  
Főétel: Klasszikus muszaka 
Desszert: Mogyorókrémes tallérok 
Vegetáriánus ajánlat: Focaccia, olasz kenyérlepény - avokádós tojássalátával 

Péntek

Előétel: Gazpacho 
Főétel: Egyszerű sajttal töltött csirkemell zöldségágyon 
Desszert: Répás minimuffin 
Vegetáriánus ajánlat: Sütőtökfőzelék buggyantott tojással 

Szombat

Reggeli: Almás-fahéjas csiga 
Előétel: Marhahúsos palócleves  
Főétel: Baconbe tekert marhasült spárgával 
Desszert: Egyszerű kukoricadara-torta 
Vacsora: Pestós szendvics 
Vegetáriánus ajánlat: Egyszerű csicseriborsó curry 

Vasárnap

Reggeli: Buggyantott tojás pirítóssal 
Előétel: Kakasleves csilis maceszgombóccal  
Főétel: Kakukkfüves ropogós sült csirke 
Desszert: Szilvás-diós torta 
Vacsora: Tojással töltött fasírttekercs 
Vegetáriánus ajánlat: Quinoa brokkolis zöldséggel  

HETI MENÜ – 2016. FEBRUÁR 29.- MÁRCIUS 6.
Hétfő

Előétel: Kelbimbóleves pirított gesztenyével 
Főétel: Parmezános pulykamell zöldségekkel 
Desszert: Gluténmentes, cukormentes mazsolás muffin 
Vegetáriánus ajánlat: Vöröslencsefőzelék fetával 

Kedd 

Előétel: Diétás almaleves zabpehellyel 
Főétel: Pirított thai tészta 
Desszert: Gofri forró csokoládéöntettel 
Vegetáriánus ajánlat: Bundában sült karfiolfasírt és krumplis tócsni 

Szerda

Előétel: Tejszínes karfiolkrémleves 
Főétel: Kelkáposztás húsgombóc 
Desszert: Marcipánburgonya 
Vegetáriánus ajánlat: Túrós-répás sajtfelfújt 

Csütörtök

Előétel: Turbolyás zöldborsókrémleves 
Főétel: Spagetti húsgolyóval, tejszínes mártásban 
Desszert: Citromszelet 
Vegetáriánus ajánlat: Pudla - indiai lepény csicseriborsóból 

Péntek

Előétel: Gombás-kolbászos burgonyaleves 
Főétel: Gyors csilis bab gombával 
Desszert: Meggyes-pudingos-tejfölös sütemény 
Vegetáriánus ajánlat: Kínai szezámos rántott karfiol 

Szombat

Reggeli: Kakaós csiga villámgyorsan 
Előétel: Thai kókuszos csirkeleves 
Főétel: Rakott sajtos csirkemell 
Desszert: Kókusztekercs 
Vacsora: Rizottó zöldborsóval és baconnel 
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinifasírt rizzsel


Vasárnap

Reggeli: Szilvalekváros-mákos házi kifli 
Előétel: Maceszgombócleves 
Főétel: Baconbe göngyölt pulykamell aszalt szilvával 
Desszert: Mákosgubatorta madártej krémmel 
Vacsora: Csirkehúsos saláta főtt tojással 
Vegetáriánus ajánlat: Csőben sült padlizsános egytál 

HETI MENÜ - 2016. FEBRUÁR 22 - 28.
Hétfő

Előétel: Kelbimbóleves pirított gesztenyével 
Főétel: Zöldborsós tészta tenger gyümölcseivel 
Desszert: Vörösáfonyás muffin 
Vegetáriánus ajánlat: Vitaminsaláta gombával 

Kedd 

Előétel: Savanyú káposztás leves kolbásszal 
Főétel: Gyors fűszeres csirkemell 
Desszert: Szilvalekváros-fahéjas korongok 
Vegetáriánus ajánlat: Specli 

Szerda

Előétel: Burgonyás spenótkrémleves 
Főétel: Darált húsos raguval töltött sütőtök sajttal 
Desszert: Raffaello golyók 
Vegetáriánus ajánlat: Szójaszósszal sült zöldségek rizstésztával 

Csütörtök

Előétel: Márványsajtos túrókrémmel töltött krumpli 
Főétel: Zöldséges rizseshús 
Desszert: Kávépuding tojáslikőrös tejszínhabbal 
Vegetáriánus ajánlat: Indiai ananászcurry 

Péntek

Előétel: Vargányakrémleves 
Főétel: Zabpelyhes halgombóc 
Desszert: Bundázott sült alma fahéjas cukorral 
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-zöldséges tésztasaláta 

Szombat

Reggeli: Hawaii pizzatekercsek 
Előétel: Karfiolos húsgombóc sajtmártással 
Főétel: Ropogós libacomb párolt lilakáposztával 
Desszert: Mogyorós karamellkocka 
Vacsora: Rukkolás mozzarellasaláta  
Vegetáriánus ajánlat: Padlizsános lasagne  

Vasárnap

Reggeli: Márványos kuglóf 
Előétel: Májgombócleves 
Főétel: Ropogós rostélyos pikáns salsa szósszal és steak burgonyával 
Desszert: Amerikai csokoládés pite 
Vacsora: Burgonyalepény, azaz tócsni 
Vegetáriánus ajánlat: Töltött kelkáposzta fehér hagymamártással 

HETI MENÜ – 2016. FEBRUÁR 15 - 21.
Hétfő

Előétel: Legényfogó leves  
Főétel: Zöldborsós rizses hús 
Desszert: Csokis fordított muffin dióval 
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos bundában sült fekete retek 

Kedd

Előétel: Paradicsomleves tarhonyával  
Főétel: Házi húsos ravioli mascarponés paprikamártással 
Desszert: Villámgyors fahéjas-almás süti 
Vegetáriánus ajánlat: Tojáspörkölt 

Szerda

Előétel: Diétás almaleves zabpehellyel 
Főétel: Ropogós csirkeszárny coleslaw káposztasalátával 
Desszert: Narancsos-ricottás minidesszertek avagy Cassata 
Vegetáriánus ajánlat: Spagetti paradicsomos pestóval 

Csütörtök

Előétel: Burgonyaleves gazdagon 
Főétel: Paradicsomos húsgombóc 
Desszert: Rizskoch 
Vegetáriánus ajánlat: Lencsefasírt tojás nélkül 

Péntek

Előétel: Laskagomba-krémleves 
Főétel: Sütőben sült harcsaszelet 
Desszert: Villámgyors csokihab 
Vegetáriánus ajánlat: Csilis kukoricával töltött gombafejek 

Szombat

Reggeli: Sonkás rántotta muffinformában sütve 
Előétel: Citromos csicseriborsókrém zöldségekkel 
Főétel: Darált hússal töltött sajtos kelkáposztalevél 
Desszert: Bögrés gofri 
Vacsora: Sajtos-csirkés quesadilla 
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt mazsolás cukkinisalátával 

Vasárnap

Reggeli: Mustáros-csirkés párnák leveles tésztában 
Előétel: Klasszikus gulyás 
Főétel: Magyaros töltött sertéskaraj 
Desszert: Egyszerű csokitorta 
Vacsora: Cukkinis tojáslepény mentás joghurttal 
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos cukkinipörkölt 


HETI MENÜ – 2016. FEBRUÁR  8 - 14.
Hétfő
Előétel: Csípős paradicsomleves 
Főétel: Békebeli sült hús párolt rizzsel , céklasaláta 
Desszert: Cseresznyebefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos rizottó 

Kedd
Előétel: Hawaii káposztasaláta 
Főétel: Piemonti csirke 
Desszert: Tiramisu-pohárkrém 
Vegetáriánus ajánlat: Krumplinudli gombás raguban (Gnocchi di Patate al Ragú di Funghi)

Szerda
Előétel: Borsóleves 
Főétel: Sertéspörkölt galuskával, csalamádé 
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Gombapörkölt galuskával, savanyított almapaprikával 

Csütörtök
Előétel: Hagymaleves 
Főétel: Fűszeres sertésborda burgonyafőzelékkel 
Desszert: Sült gesztenyebomba 
Vegetáriánus ajánlat: Krumplifőzelék egyszerűen, tükörtojással 

Péntek
Előétel: Nagymama gombalevese 
Főétel: Spagetti milánói módra 
Desszert: Csokipuding 
Vegetáriánus ajánlat: Hamis túrós tészta 

Szombat
Reggeli: Lágytojás zsemlével, frissen facsart gyümölcslé
Előétel: Erőleves szalonnagombóccal 
Főétel: Disznótoros (májas és véres hurka, kolbász sütve), párolt lilakáposztával, tört burgonyával
Desszert: Vaníliás kifli 
Vacsora: Maradék hurka, kolbász és kenyérre kenve a pecsenyezsír, némi hozzá illő savanyúsággal és persze egy pohár fehérborral
Vegetáriánus ajánlat: Lenmagos sütőtök-falatok 

Vasárnap
Reggeli: Lapcsánka (tócsni , cicege, ki hogyan ismeri) fokhagymával, citromos teával
Előétel: Karfiolleves tárkonyosan
Főétel: Bécsi szelet hasábburgonyával és tejfölös uborkasalátával
Desszert: Régimódi somlói galuska 
Vacsora: Sonkás töltött tojás császárzsemlével , pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Rántott camembert párolt zöldségekkel, tartármártással 

HETI MENÜ – 2016. FEBRUÁR 1 - 7.
Hétfő

Előétel: Joghurtos paradicsomleves
Főétel: Sonkás kocka füstölt sajttal
Desszert: Gyors krémes-gesztenyés szelet
Vegetáriánus ajánlat: Pofonegyszerű vegetáriánus quesadilla

Kedd 

Előétel: Sáfrányos-currys csicseriborsó leves
Főétel: Tejszínes-lazacos tészta
Desszert: Gofri villámgyorsan
Vegetáriánus ajánlat: Spanyol sült rizs, azaz vegán paella

Szerda

Előétel: Krumplileves gazdagon virslivel és baconnel
Főétel: Sütőben sült juhtúrós csusza
Desszert: Túrós-meggyes rétes
Vegetáriánus ajánlat: Zsenge zöldborsófőzelék tükörtojással 

Csütörtök

Előétel: Gyömbéres-chilis répakrémleves
Főétel: Natúr csirkemell bulgurral
Desszert: Tiroli gesztenyés szelet
Vegetáriánus ajánlat: Hús nélküli rakott cukkini

Péntek

Előétel: Magyarors lebbencsleves
Főétel: Mustáros pecsenye rizzsel
Desszert: A legfinomabb répatorta
Vegetáriánus ajánlat: Mustáros töltött padlizsán

Szombat

Reggeli: Fahéjas falatkák tejeskávéval
Előétel: Mediterrán halleves
Főétel: Pulykamelltekercsek füstölt császárszalonnával töltve
Desszert: Kakaós sajttorta sütés nélkül
Vacsora: Padlizsánsaláta kapribogyóval
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos rizslepény zöldségekkel


Vasárnap

Reggeli: Gluténmentes kenyér házi humusszal
Előétel: Céklaleves gerslis húsgombóccal
Főétel: Paradicsmos-sajtos csirkemell sült cukkinivel és padlizsánnal
Desszert: Zebrakuglóf: klasszikus vajas kuglóf csokoládémázzal
Vacsora: Füstli virsli velesült zöldségekkel
Vegetáriánus ajánlat: Nutellás burgonyagombóc

HETI MENÜ – 2016. JANUÁR 25 - 31.
Hétfő

Előétel: Paradicsomleves gazdagon
Főétel: Magyar paella
Desszert: Bögrés kefires piskóta
Vegetáriánus ajánlat: Meleg tésztasaláta

Kedd 
Vacsora: Padlizsánsaláta kapribogyóval
Vegetáriánus ajánlat: Tepsis karfiol

Vasárnap

Reggeli: Gombás melegszendvics teával
Előétel: Zöldborsóleves gazdagon
Főétel: Baconbe tekert sertéssült vadas mártásban
Desszert: Olasz fánk forró vaníliaszószban
Vacsora: Házisonkás palacsintabatyu
Vegetáriánus ajánlat: Túrós ravioli

HETI MENÜ – 2016. JANUÁR 11 - 17.
Hétfő:

Előétel: Szatmári pulykaragu(levesként)
Főétel: Rizses hús ecetes almapaprikával
Desszert: Almás pite
Vegetáriánus ajánlat: Gombás rizottó

Kedd:

Előétel: Szilvás savanyúkáposzta-leves
Főétel: Fűszeres tarja savanyú káposztával
Desszert: Narancsos káposztasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Céklás savanyú káposzta

Szerda:

Előétel: Gyümölcsleves
Főétel: Gombás rakott csirkemell, burgonyapürét ajánlok mellé
Desszert: Mandarin vagy narancs
Vegetáriánus ajánlat: Grillezett zöldségek sajttal

Csütörtök:

Előétel: Zöldségkrémleves
Főétel: Zöldbabpörkölt
Desszert: Tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Zöldbabpörkölt

Péntek:

Előétel: Tejfölös gombaleves
Főétel: Bolognai makaróni
Desszert: Mennyei gyümölcskenyér, tojásfehérjéből
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos makaróni sok tejföllel

Szombat:

Reggeli: Mazsolás kalács vajjal, kakaóval
Előétel: Brokkolikrémlevespirított sajtos kifliszeletekkel
Főétel: Mustáros pácban érlelt bélszínerdei gombás tésztával
Desszert: Almás rétes
Vacsora: Csirkemelles tésztasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Rántott camembert petrezselymes rizzsel, tartármártással

Vasárnap:

Reggeli: Rántotta teával, ropogós friss kenyérrel
Előétel: Újházi tyúkhúsleves
Főétel: Bundázott füstölt sonka
Desszert: Brownie torta mascarponés narancskrémmel és kandírozott naranccsal
Vacsora: Főtt virsli mustárral, tormával, egy pohár borral leöblítve
Vegetáriánus ajánlat: Laktató gombapörköltgaluskával

HETI MENÜ – 2016. JANUÁR 4 - 10.
Hétfő

Előétel: Francia barna sörös hagymaleves
Főétel: Csülkös-babos egytálétel
Desszert: Almás pite 
Vegetáriánus ajánlat: Sütőtökös-gombás rizottó

Kedd 

Előétel: Szilvás savanyúkáposzta-leves
Főétel: Fűszeres tarja savanyú káposztával
Desszert: Mirinda kocka
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos sült makaróni

Szerda

Előétel: Burgonyás pasztinákleves
Főétel: Gombás-szalonnás rakott csirkemell
Desszert: Narancsfelfújt
Vegetáriánus ajánlat: Négysajtos-hagymás pite

Csütörtök

Előétel: Karfiolleves sajttal
Főétel: Pulyka aprópecsenye kapros sajtszószban
Desszert: Egyszerű tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Zöldbabfőzelék egyszerűen tükörtojással

Péntek

Előétel: Gombaleves vajgaluskával
Főétel: Bolognai spagetti
Desszert: Meggyes-pudingos kocka
Vegetáriánus ajánlat: Egyszerű gombás fasírt

Szombat

Reggeli: Édesköményes-paprikás minicroissant
Előétel: Brokkolikrémleves sajtos pirítóssal
Főétel: Mustáros pácban érlelt bélszín erdei gombás tésztával
Desszert: Diós-meggyes rétes
Vacsora: Csirkemelles tésztasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt tartárral és vadrizzsel

Vasárnap

Reggeli: Velős rántotta teával, ropogós friss kenyérrel
Előétel: Tyúkhúsleves
Főétel: Rántott csirke hasábburgonyával és csemegeuborkával
Desszert: Bounty-brownie torta
Vacsora: Tésztával tekert virsli
Vegetáriánus ajánlat: Laktató gombapörkölt galuskával

HETI MENÜ – 2015. DECEMBER 28 - 2016. JANUÁR 3.
Hétfő

Előétel: Krémsajtos paradicsomleves
Főétel: Fehérboros-csirkemájas rizottó
Desszert: Nutellás gesztenyepüré
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos rizottó sörtésztában sült zsályalevelekkel

Kedd

Előétel: Tárkonyos-tejszínes gombaleves
Főétel: Burgonyás fasírt
Desszert: Aszalt-gyümölcsös golyók
Vegetáriánus ajánlat: Marokkói sütőtök-tagine

Szerda

Előétel: Keleti kelleves
Főétel: Sörös pulykaragu zöldséges párolt rizzsel
Desszert: Édes túrós zsemle
Vegetáriánus ajánlat: Rántott hagymakarikák fűszeres bundában

Csütörtök – Szilveszter

Reggeli: Túrós rózsa-brióshabos kakaóval
Előétel: Szerecsendiós sárgaborsó krémleves
Főétel: Szilveszteri bohém csülök
Desszert: Szilveszteri meglepetés szaloncukor
Vacsora: Virslis tekert kifli, tatárbifsztek pirítóssal, krumplisaláta, szilveszteri puncs


Péntek - Újév

Reggeli: Virslis kifli
Előétel: Korhelyleves gazdagon
Főétel: Újévi lencsefőzelék virslivel
Desszert: Ami tavalyról megmaradt :)
Vacsora: Sajtos fészek
Vegetáriánus ajánlat: Lencsefőzelék

Szombat

Reggeli: Körözött péksüteménnyel, frissen facsart gyümölcslé
Előétel: Savanyú uborkás raguleves
Főétel: Sajtos húsrolád
Desszert: Gofri egyszerűen és gyorsan
Vacsora: Szalonnás-tejfölös saláta
Vegetáriánus ajánlat: Zsályás gombamártás párolt rizzsel vagy galuskával

Vasárnap

Reggeli: Almás-sajtos melegszendvics teával
Előétel: Sertésraguleves
Főétel: Májjal töltött csirkecomb
Desszert: Túrófánk
Vacsora: Házisonkás palacsintabatyu
Vegetáriánus ajánlat: Extra zölsborsófőzelék

HETI MENÜ – 2015. DECEMBER 21 - 27.
Hétfő

Előétel: Téli gezemice leves
Főétel: Sonkával rakott tészta
Desszert: Részeges körtés-túrós torta
Vegetáriánus ajánlat: Magyaros burgonyafőzelék

Kedd

Előétel: Sárgaborsó-krémleves sonkával
Főétel: Sült csirkecomb zöld fűszeres túrógombóccal
Desszert: Túró Rudi házilag
Vegetáriánus ajánlat: Céklasaláta fürjtojással

Szerda

Előétel: Lebbencsleves
Főétel: Káposztán sült hurka
Desszert: Gesztenyés-meggyes patkó
Vegetáriánus ajánlat: Gombakrém pirítóssal

Csütörtök - Szenteste

Reggeli: Mandarinos kacsamájpástétom pirítóssal
Előétel: Bajai halászlé (ezúttal jó nagy fazékban)
Főétel 1: Narancsos pulykamell vörösboros aszalt szilvával
Főétel 2: Őzcomb pikáns mártással, burgonyakrokettel
Desszert: Bejgli és zserbó
Vacsora: Marinírozott hal
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos-sajtkrémes sütőtökös lepény

Péntek - karácsony

Reggeli: Tekert kakaós kalács tejeskávéval
Előétel: Egzotikus fűszeres sütőtökkrémleves
Főétel 1: Kolbászos-májas töltött hús
Főétel 2: Omlós kacsasült portóis meggyzselével
Desszert: Vodkás-narancskrémes karikák
Vacsora: Karácsonyi tésztasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Finn karácsonyi rakott répa 

Szombat - karácsony

Reggeli: Karácsonyi gyümölcskenyér kakaóval
Előétel: Hideg narancsleves habgaluskával és kandírozott narancshéjjal
Főétel 1: Pácolt fácánsült röstivel
Főétel 2: Kolozsvári töltött káposzta
Desszert: Pavlova torta vaníliás krémmel és gyümölcsökkel
Vacsora: Lazacos-kapribogyós burgonyasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Karácsonyi fehérboros-mustáros gombatekercs

Vasárnap

Reggeli: Csokoládés panettone
Előétel: Gesztenyekrémleves habgaluskával
Főétel: Tepsis csirkecombok parasztosan
Desszert: Kolbászos és sajtos pogácsa
Vacsora: Hagymás-majoránnás csirkemáj
Vegetáriánus ajánlat: Padlizsánnal sült gnocchi

HETI MENÜ – 2015. DECEMBER 14 - 20.
Hétfő

Előétel: Paradicsomos krumplileves tojással
Főétel: Babos virslipörkölt
Desszert: Banános répás muffin
Vegetáriánus ajánlat: Burgonyapürével töltött pritaminpaprika

Kedd

Előétel: Gesztenyekrémleves gombával és sonkacsíkokkal
Főétel: Almás-gesztenyés csirkemell baconnel
Desszert: Gesztenyés-meggyes sütemény
Vegetáriánus ajánlat: Erdei gombás-gesztenyés metélt

Szerda

Előétel: Ananászleves
Főétel: Csirkepörkölt nokedlivel
Desszert: Tokaji aszús tiramisu
Vegetáriánus ajánlat: Tojáspörkölt krumpligombóccal

 

Ezek is érdekelhetnek