Mindmegette.hu
Recept
MME
Cikk
Szabadfi Szabolcs, vagy ahogy sokan ismerik, Szabi a pék most azokra a kérdésekre igyekszik válaszolni, amiket ti, kedves Mindmegette olvasók tettetek fel nem is olyan régen. Legfrissebb videónkban a búzaliszteket és annak típusait vesszük górcső alá, így végre megtudhatjuk, hogy mit jelentenek a zacskók csomagolásán feltüntetett számozások, és persze arról is szó esik, hogy melyik liszt mire való.
Szponzorált tartalom
Van, akinél már gyerekkorban, és van, akinél csak felnőttként jelentkeznek először a gluténérzékenység tünetei. A diagnosztizálása nem egyszerű, de ha feltárják, helyes táplálkozással szerencsére megelőzhetőek a komolyabb problémák. Sok tévhit terjeng a gluténmentes étkezésről, most azonban összegyűjtöttük, melyeknek nem szabad bedőlni.
Recept válogatás
Az ébredő erdő, az erőre kapó tavasz illatával megjelent végre a tavasz első hírnöke: a medvehagyma, amely friss, zamatos ízt hoz a hosszú tél után. Őt követi a többi tavaszi frissességet hozó zöldség: újhagyma, spenót, sóska és a zsenge tök, amelyekkel új ízeket, a tavasz frissességét hozzák az asztalunkra. Ehhez mutatunk több mint száz bevált receptet!
Szeretnél változtatni kicsit a hétvégi menüdön? Már nagyon unod a hétről hétre visszatérő rántott hús és húsleves párosát? Akkor itt az ideje, hogy kipróbálj valami újat. Úgy, mint az elmúlt hetekben, most is ebben fogunk neked segíteni jobbnál jobb receptekkel.
Itt megtaláljátok a havonta megjelenő Fanny Konyha magazin legjobb receptjeit, és az újságban található receptekhez készült videókat!
Gyönyörűek, illatosak, a ketrünk díszei, de esetükben is igaz a mondás: mindent a szemnek semmit a kéznek! A leggyakrabban előforduló, legártatlanabbnak tűnő, és emiatt a legveszélyesebb virágokat, bokrokat, cserjéket szedtük most össze, hogy biztonságosan legyen az idei kertiparti-szezon!
A hétvégék fénypontja az illatos és friss házi süti. A legfinomabbakat gyűjtöttük össze!
Pintér Virág
A bögrés receptekben az a csodálatos, hogy mérleg nélkül, egyetlen bögre segítségével ki tudjuk mérni a hozzávalókat. Vagy, eleve abban tudjuk elkészíteni magát az ételt. A bögre, mint mérő- és sütőeszköz mindenképp jó, hasznos és sokat könnyít az életünkön. Jöjjenek a legtutibb alapreceptek!