A hernyókifli krémjének elkészítéséhez a tejben a pudingport sűrűre főzzük, majd hagyjuk kihűlni. A vajat vagy margarint a porcukorral habosra keverjük egy robotgép segítségével.
A kifli hozzávalóiból linzertésztát gyúrunk, és a hűtőben fél órát pihentetjük, majd 40 db kis golyócskákat készítünk belőlük, amit a kifli formába nyomkodunk.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 10-12 perc alatt készre sütjük. A formában hagyjuk kihűlni a kifliket, majd óvatosan kiütögetjük belőle.
A pudingot, a kihabosított vajkrémet és a rumaromát habosra keverjük a robotgéppel, habzsákba kanalazzuk és megtöltjük vele a kiflik felét. A kiflik másik felét a megtöltöttekre nyomjuk, majd porcukorral meghintve tálaljuk. Azonnal kínálhatjuk, de másnapra lesz az igazi!