Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Helló tavasz, helló jó idő! Búcsúztasd a hideget ezzel a sütőben sült csirke saslikkal

default user icon
MME
Lassan itt a grillszezon ideje, szóval nem árt, ha betárazol egy szuper saslik recepttel a hamarosan esedékes kerti sütögetésekre. A pusztai eredetű népek mindenhol ismert ételét persze nem csak nyílt tűzön, hanem a konyhában, sütőben is összedobhatod játszi könnyedséggel.

Hívd rablóhúsnak, vagy sasliknak, tök mindegy, a lényeg, hogy egyszerűen elkészíthető és isteni finom. Ezek a színes, ízletes csirkenyársak egyébként még ízletesebbek lesznek, ha a húst fokhagymás olívaolajjal alaposan megkened. Nincs más dolgod, mint figyelmesen követni Mészáros Balázs és a Mindmegette instrukcióit, így tuti, hogy a te sütőben sült csirke saslikod is zseniális lesz. Bekapcsoltad már a sütőt?

A SÜTŐBEN SÜLT CSIRKE SASLIK PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD >>> 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss