Az újhagymát felkarikázom és némi olajon megpárolom, hozzá adom az aprított chorizot, zsírjára sütöm, majd rádobom az aprított rozmaringot, a reszelt fokhagymát és néhány keverés erejéig együtt pirítom (ne sokáig, hogy a fokhagyma meg ne keseredjen).
Felöntöm a paradicsomszósszal, a darabolt paradicsommal, hozzá adom a babot, az aprított kelkáposzta levelet, meghintem a cukorral, sózom, borsozom és forrástól számított 10-15 percig főzöm, lassú tűzön.
A halszeleteket sózom, borsozom és a ragu tetejére teszem, majd fedővel lefedve, további 15 percet főzöm, vagy amíg a hal meg nem puhul.
Aprított petrezselyemmel megszórva, forrón tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre