Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pofonegyszerű őszi finomság: héjában sült töltött krumpli 4-féleképpen

A legjobb vacsora hűvös őszi-téli estéken a héjban sült óriásburgonya, ami persze kacsazsírral vagy vajjal megkenve , enyhén megsózva is isteni, de ha még mindenféle földi jóval kipreparáljuk, akkor egy komplett főfogást kaphatunk! Mutatunk 4 isteni tölteléket, aminél csak arra kell vigyázni, hogy a vacsora asztalnál ülők időben eldöntsék: melyik kié, mert osztozkodni nehéz lesz, bármelyiken is!

Hozzávalók:

4 db nagy, egészséges burgonya
1 csomag mozzarella
1 teáskanál pesto
4 db koktélparadicsom
2 evőkanál olívaolaj
1 szál újhagyma
4 evőkanál tejföl
1 kis fej lilahagyma
2 evőkanál kockára vágott bacon
1 evőkanál finomra metélt snidling
10 dkg fetasajt
1/2 db cukkini
1 csokor friss rozmaring
10 dkg reszelt sajt
2 teáskanál paradicsompüré
8 szelet kolbász vagy chorizo
4-6 db olivabogyó
4 db bazsalikomlevél

bors

Még több videórecept itt >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss