A burgonyát alaposan megmossuk, majd félpuhára főzzük. Kivesszük, lecsepegtetjük, kereszt alakban bevágjuk. Az olajjal átkenjük, és 180 fokos sütőben teljesen puhára sütjük.
A márványsajtot tálba reszeljük, hozzáadjuk a vajat és a krémsajtot. Zúzott fokhagymával és kevés sóval ízesítjük.
A keveréket habzsákba tesszük, és a sült burgonyán ejtett vágásba nyomjuk. Végül a snidlinget apróra vágjuk, és meghintjük vele a krémsajtos burgonyákat.
Salátával tálalva önálló fogás lehet, de kínálhatjuk natúr húsok mellé köretként is. A burgonyákat mindig alaposan mossuk meg!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre