Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Héjában sült burgonya sajtkrémmel

45 perc
egyszerű
átlagos
8 adag
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A burgonyát alaposan megmossuk, majd félpuhára főzzük. Kivesszük, lecsepegtetjük, kereszt alakban bevágjuk. Az olajjal átkenjük, és 180 fokos sütőben teljesen puhára sütjük.

2.

A márványsajtot tálba reszeljük, hozzáadjuk a vajat és a krémsajtot. Zúzott fokhagymával és kevés sóval ízesítjük.

3.

A keveréket habzsákba tesszük, és a sült burgonyán ejtett vágásba nyomjuk. Végül a snidlinget apróra vágjuk, és meghintjük vele a krémsajtos burgonyákat.

ROPOGÓS BACONÖS SÜLT KRUMPLI>>> 

ROPOGÓS SÜLT KRUMPLI (HASSELBACK BURGONYA)>>> 

EDAM SAJTTAL TÖLTÖTT HÉJÁBAN SÜLT KRUMPLI>>> 

 

Friss salátával tálalva önálló fogás lehet, de kínálhatjuk natúr húsok mellé köretként is. A burgonyákat mindig gondosan mossuk meg!

Ezek is érdekelhetnek

Friss