Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így készül a tökéletes ropogós héjú házi rozskenyér

default user icon
MME
A rozskenyér sok szempontból jó választás: például, mivel magas a rosttartalma, gyorsabban elkészül a kovász hozzá, egészségesebb és jobban eltelít, mint a fehér kenyér. Ha kedveled a kicsit diós, savanykás ízvilágot, imádni fogod! És itt jön a tuti recept Déri Szilvi, azaz Házisáfránytól!
Hozzávalók:

35 dkg rozsliszt
15 dkg búzaliszt (BL 80)
3,75-4,25 dl víz
25 dkg aktív kovász
1 ek méz
1,1 dkg só

elkészítés:
ELRONTHATATLAN ÉLESZTŐMENTES PITA >>> 
SZUPEREGYSZERŰ ÍR SZÓDÁS KENYÉR, AMIHEZ MÉG ÉLESZTŐ SEM KELL >>> 
Még több cikk és recept házisáfránytól itt >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss