Elkészítés: Felfuttatjuk az élesztőt a cukorral elkevert tejben, elmorzsoljuk a margarint a liszttel, hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt, és a többi hozzávalóval együtt összegyúrjuk. Hűtőbe tesszük, amíg elkészül a túrótöltelék.
A töltelékhez a túrót a cukorral és a többi hozzávalóval összekeverjük.
A tésztát 8 cipóra osztjuk, majd kerek lapokká nyújtjuk, és egyenként 8 cikkre vágjuk. Minden cikkre teszünk a töltelékből, feltekerjük, felvert tojással megkenjük.
180 fokos sütőben sütjük. Még melegen behintjük vaníliás cukorral.
Ebből a mennyiségből 64 apró kiflink lesz.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre