Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

11 isteni házi savanyúság télire, ami ezerszer jobb, mint a bolti!

default user icon
MME
Hétvégén a rántott hús a sült csirke vagy épp a brassói mellé gyakran kerül az asztalra csalamádé, ecetes cékla, vagy uborkasaláta. Mint mindenből, ezekből is sokkal finomabb a házi. Most még tart a befőzés szezon, ne hagyjátok ki - adunk most 11 kipróbált házi savanyúság receptet!

A magyaros főételek mellé savanyúság dukál - ezt kár volna vitatni. Mint, ahogy azt is, hogy a házi savanyúságnál egyszerűen nincs jobb. A lenti csokorban mindenfélét találtok, a csalamádétól, a céklán át a ropogós ecetes uborkáig - válogassatok kedvetekre!

CSALAMÁDÉ TÉLIRE - TARTÓSÍTÓSZER-MENTESEN >>> 

HAGYOMÁNYOS CÉKLASALÁTA >>>  

ECETES PAPRIKA >>> 

SAVANYÍTOTT KOKTÉLPARADICSOM >>> 

BALZSAMECETES ZÖLD PARADICSOM >>> 

VEGYES SAVANYÚSÁG >>>

ROPOGÓS ECETES UBORKA >>>

VÖDRÖS (BEDOBÁLÓS) SAVANYÚSÁG >>>

ECETES FOKHAGYMA >>>

HÁZI CSALAMÁDÉ TÉLIRE >>> 

Még több savanyúság, kompót és befőtt a mindmegettén - ITT! 

Ezek is érdekelhetnek

Friss