Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Házi készítésű vaníliás-, narancsos csoki

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A kakaóvajat lereszeljük vagy nagyon apróra vágjuk és egy tálba tesszük.
  2. Egy fazékban vizet forraluunk és ha felforrt, a vízgőz felett megolvasztjuk a kakaóvajat.
  3. Hozzá adjuk a kakaót, az édesítőt, a vaníliát és a narancs héjat, majd összekeverjük.
  4. A masszát bon bon formákba öntjük és a fagyasztóba tesszük egy kis időre. Onnan a rendes hűtőbe áttesszük, hogy ott aztán teljesen megszilárduljon.
  5. Ha megszilárdult akkor ki tudjuk venni a formából és már ehető is!

Megjegyzés

Ez egy friss csokoládé és nem tartalmaz semmilyen tartósítószert, ezért nem tudod hosszasan tárolni. Vegyszermentes (bio) alapanyagokat használj:) - vitaik

Ezek is érdekelhetnek

Friss