Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Házi hamburger egyszerűen

MME MME
45 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

A húst keverjük össze a fűszerekkel, a szószokkal, folpakban tegyük be a hűtőszekrénybe.

Közben a hagymát vágjuk nagyon apróra, körülbelül 4 evőkanál olajon pirítsuk üvegesre. Adjuk hozzá a húsmasszához, majd keverjük össze a tojásokkal és a morzsával.

Kisujjnyi forró olajon süssük ki a pogácsákat (nagyságuk és vastagságuk ízlés szerint változhat).

A kisült húspogácsát tegyük a félbevágott zsemle aljára. A választott zöldségeket pucoljuk, tisztítsuk és/vagy mossuk meg. Vágjuk ízlés szerint karikákra, csíkokra őket, és osszuk szét a zsemlékben, majd ketchuppal, mustárral ízesítsük.

Megjegyzés

(8 darabhoz)

A zsemléket kettévágva előpiríthatjuk sütőben. Reszelt sajttal, ananásszal, majonézes kukoricával is gazdagíthatjuk a hamburgert. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss