Elkészítés: Az alapanyagokat plusz az ízt adó anyagot turmixgépben (vagy tálban gépi habverővel) összekeverjük, fagylaltgépben vagy mélyhűtőben, fagyás közben 30 percenként megkeverve lefagyasztjuk.
Az íz szinte bármilyen lehet:
vanília = 2 kávéskanál vanília-aroma vagy vaníliarúd belseje
csoki = 2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
gyümölcs = 3 evőkanál lekvár vagy pár szem friss gyümölcs
mogyoró = 2 kávéskanál tejszínes mogyoró aroma, porrá tört mogyoró
citrom = 2 citrom leve és reszelt héja
fahéj = 2 teáskanál fahéj
pisztácia = porrá tört pisztácia
stb...
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre