Elkészítés: A megtisztított vöröshagymát és fokhagymát apró kockákra vágjuk, és a zsíron üvegesre pároljuk.
A húsokat egyforma kockákra vágjuk (a körmöt és a farkat összedaraboljuk), és a párolt hagymára tesszük, majd fűszerezzük borssal, sóval, köménymaggal. Miután a húst fehéredésig dinszteltük, rászórjuk a fűszerpaprikát, gyorsan elkeverjük, és felengedjük vízzel úgy, hogy picit ellepje.
Amikor félig megpuhult a hús, rátesszük a savanyú káposztát (ha nagyon savanyú a káposzta, mossuk ki hideg vízben). Ezt követően ismét fűszerezzük ízlés szerint sóval, borssal, a babérlevéllel és a csomborral.
Lassú tűzön készre főzzük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre