Elkészítés: Mossuk meg és daraboljuk fel a csirkemájakat.
A vajat olvasszuk fel egy serpenyőben, dobjuk rá az apróra vágott hagymát és a darabokra vágott fokhagymát, pároljuk addig, amíg a hagyma puha nem lesz. Ekkor tegyük bele a májat, sózzuk, borsozzuk, és süssük erős, majd közepes lángon. Öntsük a májra a konyakot, 1 perc alatt forraljuk el az alkoholt.
Pépesítsük a sült májat, ha száraznak tűnik, akkor adjunk hozzá tejszínt. Egy pudingformát béleljünk ki fóliával, öntsük bele a pástétomot, és dermesszük ki.
Tálaláskor borítsuk tányérra. Kenyérrel, zöldségekkel kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre