Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Házi burgonyachips

15 perc
egyszerű
olcsó
2 adag
Hozzávalók
  • 4 db burgonya
  • fűszerpaprika
  • 2 dl napraforgó olaj

Elkészítés

  1. A krumplikat megmossuk, majd uborkagyalval legyaluljuk, majd kellően forró, bő olajban, 7-10 perc alatt kisütjük a szeleteket. Közben többször keverjük át, forgassuk meg őket az olajban, hogy mindenütt jól átsüljenek.
  2. Ha elkészültek, egy konyhai törlőkendővel bélelt tálba kanalazzuk a krumplicsipszet leitatjuk róla az olajat, majd ízlés szerint fűszerezve, mártogatóssal tálaljuk.

A LEGJOBB 4 DOLOG, AMI A KRUMPLIVAL TÖRTÉNHET: HÁZI CSIPSZ VARIÁCIÓK >>>

MÉG TÖBB FINOMSÁG BURGONYÁBÓL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss