Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Házi burgonya- és céklachips

30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A meghámozott burgonyát és céklát 2 mm vastag szeletekre felvágjuk.
  2. Felforrósítjuk az olajat, és kis adagokban ropogósra sütjük benne a burgonya- és céklakarikákat.
  3. Azután szűrőlapát segítségével mindet konyhai papírtörlőre szedjük, meghintjük meg egy kevés sóval, és hagyjuk kissé hűlni. Ízlés szerinti mártogatóst kínálhatunk hozzá.

ZÖLDSÉGCHIPS HÁZILAG >>> 

ÉDESBURGONYA CHIPS>>> 

 

A cékla hámozásához feltétlenül használj egyszer használatos gumikesztyűt, a zöldség erős színe ugyanis könnyen befogja az ujjbegyeket.

Ezek is érdekelhetnek

Friss