Elkészítése: A 7 tojásból piskótát készítünk (nagy tepsiben sütjük), majd ha elkészült, 3 részre vágjük.
Krém: a lisztet a tejben sűrű péppé főzzük. Kihűtjük. A margarint a cukorral habosra keverjük. Majd a két krémet összekeverjük.
Töltelék: A háztartási kekszet apró darabokra törjük és a feketekávéval meglocsoljuk. A porcukrot, a darált diót, a mazsolát, a zselét és a rumot összekeverjük és hozzáadjuk a megmaradt krémet.
A 3 egyenlő piskótarészt vékonyan bekenjük krémmel, a középsőre felhalmozzuk a tölteléket és háztető formára összenyomjuk. A másik kettő lapot ráhelyezzük. Kókuszreszelékkel beszórjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre