Elkészítjük a tésztát: 6 darab tojás sárgáját, 6 evőkanál cukorral és a késhegynyi szódabikarbónával, 2 evőkanál kakaóporral kikeverjük, hozzá keverjük a 6 evőkanál lisztet és végül a 6 kemény habbá vert tojás fehérjét!
Ha megsült és kihűlt, a tortát vízszintesen 3 részre vágjuk!
Elkészítjük a krémet: a tejben a rizsdarát megfőzzük, ízesítjük cukorral és rumaromával, majd ha kihűlt, hozzá keverjük a puha margarint!
Összeállítjuk a tortát: a kisült piskóta minden lapját megkenjük a krémmel, egymásra helyezve. Lekenjük a tetejét és az oldalát is a krémmel! Majd a tetejére olvasztott étcsokit kenünk, az oldalára pedig kókuszreszeléket szórunk és színes cukorkával díszítjük!