Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bezárt Budapest legendás cukrászdája

default user icon
MME
A megnövekedett energia- és alapanyagárak, valamint a csökkenő vendégszám miatt bezárja kapuit a főváros ikonikus cukrászdája.

A 130 éves Hauer Cukrászda és Kávéház nem tudta fizetni a megnövekedett költségeket. A cukrászda Facebook-oldalán közölték a szomorú hírt.

„A gazdasági környezet vendéglátóiparra gyakorolt hátrányos hatása miatt - megnövekedett energiaárak és alapanyagárak, csökkenő turizmus és vendégszám - kávéházunkat bezártuk!”

Azt egyelőre még nem tudni, hogy a cukrászda véglegesen bezárt-e vagy csak ideiglenesen, de a kommentelők bíznak az újranyitásban.

„Nagyon finom és igazán minőségi volt minden, csodálatos a hely. Érződött, hogy az eredeti Hauer hagyományait követi. Mivel pár utcára lakunk, legtöbbször elvitelre szaladtunk be, de néha be is ültünk. Reménykedünk, hogy a zárás csak átmeneti. Nagyon nagy veszteség lenne, ha végleg bezárna” - jegyezte meg az egyik visszajáró vendég a poszt alatt.

Egy másik vendég pedig így fogalmazott: „Borzasztóan elszomorító hír! Nagyon bízom benne, hogy lehetünk még Önöknél vendégek újra - remélhetőleg hamarosan! Csodálatos, egyedülálló szépségű kávéház!”

Nyitókép: Facebook/Hauer Cukrászda és Kávéház

Ezek is érdekelhetnek

Friss