Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hátszín whisky-mártással

MME MME
45 perc
mester
költséges
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst 4 szeletre vágjuk. A serpenyőt kiolajozzuk, s nagy láng fölé rakjuk. Amikor füstöl, beletesszük a húsokat, s mindkét oldalát 3 percig sütjük, időnként mozgassuk meg, nehogy leragadjon!

A whiskyt ráöntjük a húsokra, s pár percig sütjük, majd tányérra rakjuk és melegen tartjuk.

A serpenyőbe marhahúslevest vagy vizet öntünk, hozzáadjuk a zöldborsot, a sót, az őrölt borsot, a tejszínt, és pár percig lassú tűzön (kevergetve) főzzük.

Hozzákeverjük a sült szaftját, s így öntjük a húsra.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss