Előkészítés: A páchoz a grill fűszerkeveréket, a vöröshagymakrémet, a fokhagymakrémet, a mustárt, az olajat összekeverjük 1 mokkáskanál borssal és 2 evőkanál sóval.
Elkészítés: A húst megmossuk, felszeleteljük, kiterítjük, felszeleteljük, kissé kiverjük, és megkenjük a páccal. A szeleteket egymásra rakjuk, alufóliába csavarjuk, és egy napig hűtőszekrényben érleljük. Sütés előtt megsózzuk a húst, és teflonserpenyőben, kontaktgrillben vagy rostonsütőben megsütjük. Azonnal tálaljuk, hogy a hús puha maradjon. Párolt zöldséggel vagy savanyúsággal kínáljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: másnap
1 adag: 346 kcal (a köret nélkül)
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre