Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hátszín roston sütve

MME MME
5/5
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A páchoz a grill fűszerkeveréket, a vöröshagymakrémet, a fokhagymakrémet, a mustárt, az olajat összekeverjük 1 mokkáskanál borssal és 2 evőkanál sóval.

Elkészítés: A húst megmossuk, felszeleteljük, kiterítjük, felszeleteljük, kissé kiverjük, és megkenjük a páccal. A szeleteket egymásra rakjuk, alufóliába csavarjuk, és egy napig hűtőszekrényben érleljük. Sütés előtt megsózzuk a húst, és teflonserpenyőben, kontaktgrillben vagy rostonsütőben megsütjük. Azonnal tálaljuk, hogy a hús puha maradjon. Párolt zöldséggel vagy savanyúsággal kínáljuk.

Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: másnap
1 adag: 346 kcal (a köret nélkül)

Megjegyzés

Fotó: Kerekes

Ez a recept a Kiskegyed Konyhájában jelent meg. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss