Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sosem találnád ki, melyik Harry herceg kedvenc étterme Amerikában!

default user icon
MME
Meghan Markle egy interjúban elárulta, hová járnak legszívesebben a férjével, Harry herceggel, amikor hazafelé tartanak, és megéheznek. Annyit elárulunk: nem egy Michelin-csillagos, fine dining helyről van szó.

Meghan Markle és Harry herceg már egy jó ideje Los Angelesben - vagyis egy Los Angelestől körülbelül 2 órányi autóútra található Montecito nevű városban - élnek. A sussexi hercegné legfirssebb, a Varietynek adott interjújában beszélt többek között a néhai királynéhoz, II. Erzsébethez fűződő kapcsolatáról, attól, hogyan élte meg Harry herceg imádott nagymamája halálát, annak ellenére, hogy az utóbbi évek a brit királyi udvar és Harry hercegék közötti feszültségetől voltak hangosak.

A címlapinterjúban az is szóba került, hogy hol és mit eszik legszívesebben a hercegi pár, Meghan Markle meglepő választ adott.

"A férjem abszolút kedvence az In-N-Out" 

Hogy ez miért meglepő? Mert az  In-N-Out nem más mint egy amerikai gyorsétteremlánc, ami országszerte híres a kiváló minőségű hamburgereiről. 

"Van egy autós elviteles éttermük, pont félúton Los Angeles és az otthonunk között. Irtó vicces, amikor hzafelé menet odagurulunk: már kérnünk sem kell, tudják, mit fogunk rendelni" - árulta el az interjúban a sussexi hercegné, hozzátéve, hogy van még egy üzlet, aminél szintén mindig meállnak "ahol akkora csokis kekszeket lehet kapni, mint a kislányom feje.

 

Harry herceg, egyébként már gyerekkorában is nagy rajongója volt a gyorséttermi kajának: édesanyjával, Diana hercegnővel és testvérével, Vilmossal néha ki-kiruccantak egy McDonald's körre - a királyi család akkori szakácsának, Darren McGradynek legmélyebb rosszallása közepette.

 "Emlékszem, Diana hercegnő egyszer lejött a konyhába, és azt mondta: 'A fiúk nem kérnek ebédet, ma McDonald's-ba megyünk. Mire én: 'Uramisten, felség, könyörgöm, ne vigye őket gyorsétterembe, én is tudok hamburgert csinálni!' Mire ő: 'Nem, elmegyünk. Imádják azokat a játékokat.' Hát igen: a fiúk hiába születtek királyi családba, az ízlésük olyan volt, mint bármelyik gyereké." - mondta el a szakács pár éve egy vele készült interjúban.

 

Ezek is érdekelhetnek