Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezt is bevállata! Harry herceg beállt konyhásnak egy általános iskolában

default user icon
Hiába királyi sarj, Harry herceg civilként valószínűleg elég sok szakmában megállná a helyét: azt már eddig is tudtuk jó katona, és hogy óvóbácsiként is megállná a helyét, de azt, hogy a gasztronómiában is otthon van, eddig homály fedte.

Miközben teljes gőzzel készül a közelgő esküvőjére, Harry hercegnek rengeteg kkirályi teendője akad: múlt héten például a fél napját egy londoni iskolában, gyerekek között töltötte egy Fed and Fit nevű kezdeményezés felkérésére, amely azt tűzte ki célul, hogy minden iskolás gyerek ingyen ebédhez jusson abban az intézményben, ahol tanul.

A herceg láthatóan jól érezte magát a program során, és ott segített be, ahol tudott: ha kellett ebédet osztott, mint egy profi séf, közben kedélyesen elbeszélgetett a sorban álló gyerekkel. Ha nem volt meg a csapatlétszám, beállt hokizni, és nem félt csatlakozni a kőkemény iskolai gimnasztikához sem.

A Kensington Palota Twitter oldalán megosztotta a követőivel azt is, hogy a Fit and Fed alapítvány az első évében 84682 adag ételt és rágcsát osztott szét szerte Nagy Britanniában.

IMÁDNIVALÓ! ÍGY REAGÁLT HARRY HERCEG, AMIKOR POPCORN-LOPÁSON KAPOTT EGY KISLÁNYT >>> 
MINDEN, AMIT HARRY HERCEG ÉS MEGHAN ESKÜVŐI MENÜJÉRŐL EDDIG TUDNI LEHET! >>> 
KIDERÜLT! ÍGY TARTJA BOMBA ALAKJÁT HARRY HERCEG BARÁTNŐJE >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss