Elkészítés: 1. szint: A hozzávalókat masszává gyúrjuk, és szétterítjük egy tortaforma alján, majd hűtőbe tesszük, amíg a további szintek elkészülnek. (A Nutella és a csoki már csak ráadás benne.)
2. szint: A két csomag pudingot 6 dl tejjel és néhány kanál kristálycukorral felfőzzük. Ha kihűlt, hozzáadjuk a kis porcukorral elkevert margarint, majd az első szintre kenjük, és megint a hűtőbe tesszük.
3. szint: A tejszínt a habfixszel és egy kis porcukorral kemény habbá verjük, rásimítjuk a pudingos rétegre, majd reszelt csokival megszórjuk. Hűtőben tároljuk. Finom nyári édesség. Ki-ki ízlése szerint tovább bolondíthatja.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre