Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Háromsajtos vendégváró falatkák

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A juhtúrót, a kecskesajtot és a fetát külön-külön tálkákba tesszük, és mindegyikhez annyi tejföt adunk, amivel krémes, de formázható állagot kap.
  2. A juhtúrósat  fűszerezzük kevés őrölt köménnyel, mustárral és pirospaprikával, végül összekeverjük.
  3. A háromféle sajtos keverékből apró golyókat formázunk. A juhtúrósat pirospaprikába, a kecskesajtosat fekete szezámmagba, a fetásat aprított snidlingbe forgatjuk, és tálalótálra rakosgatjuk.

    MÉG TÖBB VENDÉGVÁRÓ FALATKA >>> 


Megjegyzés

Pirítóssal vagy vágott zöldségekkel kínáljuk a vendégeknek, borhoz nagyon jól illik. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss