Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Háromsajtos-tarjás pennerakottas

60 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát bő, sós vízben megfőzzük, majd lecsepegtetjük. A tarját apró kockára vágjuk. A tejszínt egy tálban felmelegítjük, majd belenyomjuk a sajtkrémet. Ha az is felolvadt, a tésztával és a tarjával összekeverjük.
  2. A füstölt sajtot, valamint a trappista sajt felét belereszeljük, meghintjük egy kevés sóval és alaposan átforgatjuk. Egy közepes hőálló tálba vagy tepsibe öntjük. Megszórjuk a maradék reszelt sajttal.
  3. 180 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt megsütjük, hogy a sajt szép barnára piruljon a tetején. Melegen, azonnal kínáljuk.

SZŰZPECSENYE, KARAJ, TARJA, OLDALAS: A LEGJOBB ÉTELEK SERTÉSHÚSBÓL >>> 

14 EGYSZERŰ RAKOTT TÉSZTA HÉTKÖZNAP ESTÉKRE >>> 

10 MENNYEI SAJTOS TÉSZTA, AMINEK NEM TUDSZ ELLENÁLLNI >>> 

Megjegyzés

Egyszerű, tartalmas egytálétel. - AranyTepsi

Ezek is érdekelhetnek

Friss