Szeleteljük fel a megtisztított újhagymát. A megmosott snidlinget aprítsuk finomra. Vegyítsük el az olajat a tojással és a kefir-tej keverékével.
Keverjük a liszthez a sütőport, a sót, a hagymákat, a lereszelt cheddart és a parmezán felét. Adjuk hozzá a tojásos keveréket is, és laza mozdulatokkal forgassuk össze a kettőt. Végül óvatosan adjuk hozzá a felkockázott lágy sajtot is.
Kanál segítségével adagoljuk a kiolajozott muffinforma mélyedéseibe a masszát, majd szórjuk meg a maradék parmezánnal, és kb. 25 perc alatt süssük aranybarnára a muffinokat a 200 fokra előmelegített sütőben.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre