Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Három elismerést is nyertek a Lidl termékei

default user icon
MME
Három termékkategóriában vehetett át elismeréseket a Lidl Magyarország a Parlament Felsőházi Termében szeptember 11-én, az Alkotók Ünnepére időzített díjátadón. A szakmai megmérettetés zsűrije mindenekelőtt az áruk minőségét, piacképességét, gazdasági hasznosságát és exporterejét vizsgálta a kiválasztás során.

A Lidl Magyarország 2004 ót van jelen a hazai piacon. Idén pedig az Érték és Minőség Nagydíjon három elismerést is elnyert. Az új minőségtanúsító védjegyet egyrészt a hazai készítésű Chef Select termékcsalád készételeivel, másrészt a kézműves Craft Beer sörökkel, harmadrészt a Húsfarm nyúl húsaival érte el a Lidl Magyarország.

A Lidl Magyarország számára kiemelten fontosak a hazai gyártók és termékek. "Ahhoz, hogy minél több kiváló minőségű hazai termék jelenhessen meg az áruházlánc polcain, 2013-ban útjára indítottuk a »Lidl a magyar beszállítókért« programot. A most elnyert Érték és Minőség Nagydíj, illetve a tavalyi évben elnyert hat Magyar Termék Nagydíj is kiválóan bizonyítja, hogy a vállalatunk által forgalmazott termékek kimagasló minőséget képviselnek a hazai piacon.” – nyilatkozta Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.  A Lidl termékeinek közel 60 százalékát magyar beszállítóktól szerzi be.

Ezek is érdekelhetnek

Friss