Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Harcsás lepény

30 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

1.

Pucoljuk meg a burgonyát, majd vágjuk karikákra, és sós vízben főzzük puhára. Vajazzunk ki egy kapcsos tortaformát, és béleljük kisütőpapírral. Kockázzuk fel a halat, sózzuk, borsozzuk meg, és süssük aranybarnára a vajon.

2.

Tisztítsuk meg és aprítsuk fel a pórét, majd fonnyasszuk meg a vajon. Adjuk hozzá a zöldborsót, és sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Pároljuk közepes lángon, fedő alatt 5 percig.

3.

Adjuk hozzá a túrót, a tojásokat és a kakukkfüvet. Alaposan sózzuk és borsozzuk meg. Terítsünk egy réteg burgonyát a tortaformába, öntsünk rá a borsós keverékből, és szórjuk meg reszelt sajttal. Ismételjük meg a rétegezést. Süssük 180 fokra előmelegített sütőben 45 percig.

Ezek is érdekelhetnek

Friss