Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Harcsa mandulás bundában karfiolrizzsel

45 perc
egyszerű
költséges
4 adag

Elkészítés

  1. A karfiolt rózsáira szedjük és a vastagabb részeket levágjuk. A rózsákat két részletben egy késes aprítóba tesszük, és morzsás állagúra aprítjuk. Fekforrósítsunk egy nagyobb serpenyőt az olajjal, és a karfiolmorzsát kb. 5 percen át pirítjuk, végül hozzáforgatjuk a felaprított petrezselymet és megsózzuk.
  2. A halfiléket szárazra töröljük, és mindkét oldalát besózzuk. A szokásos módon bepanírozzuk - rizsliszt, felvert tojás, mandulával vegyített zsemlemorzsa - azután forró, bő olajban aranybarnára sütjük. A karfiolrizzsel tálaljuk.

    Még több halas fogás >>> 

    A LEGFINOMABB RÁNTOTT ÉTELEK >>> 

    GLUTÉN- ÉS LAKTÓZMENTES ÉTELEK >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss