A sütőporral elkevert lisztből, a tojásokból és tejből nyújtható tésztát gyúrunk, majd 2 kis cipóra osztjuk. Jó vékonyra kinyújtjuk, majd hagyjuk szikkadni, amíg a tölteléket elkészítjük.
A töltelékhez a túrót, a tejfölt, a tojást, a cukrot, a vaníliás cukrot összekeverjük, belereszeljük a citrom héját, és rövid ideig állni hagyjuk.
A kinyújtott tésztánkat olvasztott, meleg vajjal lekenjük, így még tovább nyújtjuk szép vékonyra. Újból lekenjük olvasztott vajjal, a töltelék felét rákenjük, majd feltekerjük. A másik tésztánál is így járunk el.
Egy tepsit kikenünk vajjal, rátesszük a tekercset, majd ismét lekenjük olvasztott vajjal. A tejet kikeverjük a vaníliás cukorral, és a tekercsekre öntjük. 180 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a tejet teljesen felszívja (kb. másfél óra, alsó-felső sütésen). Sütés közben egy fóliát teszünk a tekercsre, hogy ne égjen meg. Melegen kínáljuk, porcukorral meghintve.