Elkészítés: A combokat kettévágjuk, a hagymát és a gombát megtisztítjuk. A finomra vágott hagymát serpenyőben 3 kanál olajon megpirítjuk, a kockára vágott gombát kb. 3 percig a hagymával együtt sütjük, majd az aprított petrezselymet beleszórjuk, a tűzről lehúzzuk.
A zsemléket vízben megáztatjuk, majd kicsavarjuk. Az apróra kockára vágott főtt tojást, a kiengedett zöldborsót, a zsemlemorzsát és a hagymás gombát
hozzáadjuk, kb. 1 kiskanál sóval, borssal fűszerezzük.
Egy tepsit a maradék olajjal kikenünk, a zsemlés massza felét belesimítjuk, a fűszerezett combokat belenyomjuk, majd a massza másik részét a combokra tesszük.
Alufóliával letakarva 180 fokon, 45 percig sütjük, majd a fóliát levéve 25 percig pirítjuk.
Savanyúsággal kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre