Előkészítés: A mazsolát rumba áztatom, a pudingokat megfőzöm vagy kikeverem (attól függ, hogy főzés nélküli vagy főzéssel készíthető pudingot használunk), a tortabevonót egy kevés margarinnal felolvasztom.
Elkészítés: A babapiskótát rumos tejbe áztatom, majd egy jénai tál alját kirakom vele. Ha megvan, leöntöm az olvasztott csoki felével, rászórok egy kis diót és a mazsola felét. Ezután ráöntöm a csokoládés puding felét. Ezután újra rumos tejbe áztatott babapiskóta, olvasztott csoki, dió, a mazsola másik fele, majd a vaníliás puding következik. A tetejét megszórom cukrozatlan kakaóporral, és beteszem a hűtőbe, hogy összeérjenek az ízek. 1-2 óra múlva tálkákba szedem, és tejszínhabbal tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre