Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hamis sajtos makaróni (mac and cheese) - vegán módra

Elkészítés

  1. A tésztát enyhén sós vízben feltesszük főni.
  2. A hagymát felaprítjuk, olívaolajon megpároljuk, hozzáadjuk a jalapenót, a fokhagymát és a kesudiót, és további 5-6 percig pároljuk.
  3. A kesudiót a többi összetevővel turmixgépbe tesszük, hozzáadjuk a fűszereket, egy csésze vizet, és krémes állagúra turmixoljuk.
  4. A zsemlemorzsát összekeverjük a petrezselyemmel, kevés sót adunk hozzá.
  5. A megfőtt tésztát egy hőálló üvegtálba tesszük, összekeverjük a kesudiókrémmel, legfelső rétegként ráöntjük a zsemlemorzsát, majd 250 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük.
A 4. és az 5. lépés opcionális, enélkül is kiváló lesz a végeredmény.

Ezek is érdekelhetnek

Friss