Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hamis gulyás kolbásszal

45 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A szalonnákat és a sonkát kockára vágom, a hagymát, a fokhagymát, a petrezselymet és a zellerlevelet aprítom, az újhagymát, a póréhagymát és a paprikát, a répát, a gyökeret, a zellert, a karalábét és a krumplit nagyobb darabokra vágom, a paradicsomot nyolcadolom, a debrecenit szeletelem.

A szalonnákat disznózsíron megdinsztelem, ráteszem, a zöldségeket, majd feleresztem vízzel, fűszerezem. Amikor már majdnem megfőtt, beleteszem a tarhonyát és a kolbász, öntök bele vörösbort, és készre főzöm.

Friss kenyérrel tálalom.

Megjegyzés

Gondoltam, ezúttal nem hagyományos gulyáslevest főzök. Azt hiszem, sikerült. Bár lehet, hogy többen azt mondják, ez nem gulyás, hanem egy sűrű kolbászos zöldségleves. A lényeg, hogy finom lett, s jó csípős, ahogy én szeretem. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss