Elkészítés: 1. A tésztához a 6 tojásfehérjét keményre verjük, majd a 21 dkg porcukorral még tovább keverjük. Hozzáadjuk egyenként a 6 tojássárgáját és a vaníliás cukrot.Majd a lisztben elkevert sütőporral óvatosan elkeverjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és előmelegített középmeleg sütőben megsütjük.
2. A krémhez a 3 dl tejben a pudingport felfőzzük. A margarint a porcukorral habosra keverjük. A kihűlt pudingot a krémmel és 3-4 evőkanál eper ízű szörppel simára keverjük, majd a kihűlt tésztalapra simítjuk.
A tetejére díszítésnek kevés kókuszreszeléket tehetünk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre