A sajtokat egy nagylyukú reszelőn lereszeljük. A paprikát, a paradicsomot, az uborkát és az újhagymát megmossuk, felszeleteljük.
A zsemléket félbevágjuk, az alsó felét vastagon megkenjük a szendvicskrémmel, rászórjuk a sajtot, és a legmagasabb hőfokon 5 percig sütjük a grillsütőben.
A zsemlékre ráhalmozzuk a zöldségeket, meglocsoljuk a csiliszósszal, majd rárakjuk a zsemlék felső felét.
Eredetileg egyszerű melegszendvicset akartam készíteni, hagyományosan, húskrémmel és sajttal. Aztán beugrott, miért ne turbózhatnám fel egy kicsit. Nos, ebből az ötletből lett ez a "hamburger". - hobbychef
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!