Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hamburger pulykahússal

30 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A pulykahúst ledaráljuk. A vöröshagymát nagyon apróra vágjuk. A húshoz keverjük a vöröshagymát, ízesítjük sóval és őrölt feketeborssal. Jól összedolgozzuk, majd vizes kézzel 6 egyforma gombócot formázunk belőle. A gombócokat ellapítjuk, majd grillen vagy serpenyőben megsütjük.

A zsemléket átmelegítjük, félbevágjuk, mindegyikre salátalevelet teszünk. Erre rakjuk a húspogácsákat, a karikára vágott paradicsomot, kígyóuborkát és lilahagymát. Mustárt és ketchupot locsolunk rá, majd rárakjuk a zsemlék tetejét.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss