Elkészítés: A pulykahúst ledaráljuk. A vöröshagymát nagyon apróra vágjuk. A húshoz keverjük a vöröshagymát, ízesítjük sóval és őrölt feketeborssal. Jól összedolgozzuk, majd vizes kézzel 6 egyforma gombócot formázunk belőle. A gombócokat ellapítjuk, majd grillen vagy serpenyőben megsütjük.
A zsemléket átmelegítjük, félbevágjuk, mindegyikre salátalevelet teszünk. Erre rakjuk a húspogácsákat, a karikára vágott paradicsomot, kígyóuborkát és lilahagymát. Mustárt és ketchupot locsolunk rá, majd rárakjuk a zsemlék tetejét.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre