Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hamarosan akár a mekiben is lehet házasodni

default user icon
MME
Mi lehet annál romantikusabb, mint egy gyorsétteremben megtartani az esküvőnket? Oké, annyira talán nem romantikus, de az biztos, hogy pénztárcabarát, és hamarosan be is vezetik.

A történet persze nem ilyen egyszerű. A hírnek leginkább a britek örülhetnek, ahol lazítani készülnek a korábban viszonylag szigorú szabályozáson, arra vonatkozóan, hogy hol, és milyen vendéglátóhelyek rendezhetnek esküvőt és lagzit. Az ötletet bedobó kancellár célja, hogy a jegyespárok csökkenteni tudják az esküvői kiadásokat, így tarthassanak esküvőt és lagzit, akár egy fesztiválon, vagy egy gyorsétteremben is.

A törvényt tehát úgy módosítanák, hogy a párok összeházasodhassanak a kedvenc kocsmájukban, éttermükben, vagy akár egy gyorsétteremben is, két McNuggets menü rendelése közben - írta hétvégén a The Sun. Ezek után tényleg nem csodálkoznánk, ha a McDonald's, meglovagolva ezt a hullámot, piacra dobná Angliában a McFogadom menüt. 

A hongkongi McDonald's üzletekben egyébként, már 2011 óta elérhető a McWeddings szolgáltatás. A párok arról számoltak be, hogy így tizedébe került a vendégsereg vacsorája.  Ráadásul mindenki személyre szabott menüt és dekorációt, McDonald's-témájú ajándékot , egy különleges almás pite esküvői tortát kap.

Nem tudjuk, hogy nálunk, mi a szabályozás, de gyanítjuk, hogyha valaki egy gyorsétteremben szeretné tartani a lagziját, akkor sok akadály nem gördül elé...

ESKÜVŐI MENÜAJÁNLAT - HAGYOMÁNYOS - VÁLOGATÁS 

MEKI VAGY BURGER KING: MELYIK GYORSÉTTEREMBEN A LEGJOBB A SÜLT KRUMPLI? TESZT! 

Ezek is érdekelhetnek

Friss