Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Halszeletek sörtésztában

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén

Elkészítés

  1. A tésztához összeforgatjuk a kétféle lisztet és a sót. A közepébe mélyedést nyomunk, belecsorgatjuk a sört és az ecetet. Habverővel csomómentesre keverjük a masszát.
  2. A halhoz egy tálban elvegyítjük a lisztet és a sót. A halszeleteket megmossuk, szárazra töröljük . Egyenként megforgatjk mindet a sós lisztben.
  3. 2-300 ml olajat felforrósítunk. Közben egy halfilét a sörtésztába mártunk, majd óvatosan a forró olajba tesszük és aranyszínűre sütjük, végül papírtörlőre szedjük. Ugyanígy elkészítjük a többi halszeletet is. Sült krumplival, majonézes mártogatóval és citromcikkekkel tálalhatjuk, petrezselyemmel díszíthetjük. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss