A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verjük. Ezután hozzáadjuk a tojások sárgáját és habverővel alacsony fokozaton hozzádolgozzuk a felvert fehérjéhez. Ehhez a masszához hozzáadjuk a sütőport és hozzá kanalazzuk a lisztet. Habverő segítségével ezeket óvatosan összedolgozzuk.
A kész masszát sütőpapírral bélelt nagyobb tepsibe öntjük és előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. Amikor a piskóta megsült, a tésztát konyharuhára borítjuk és hagyjuk kihűlni.
A cukrászhabot a habfixálóval habbá verjük, majd hozzáadunk pár csepp ételfestéket és a meghámozott-apróra vágott narancsot. Keverő kanállal óvatosan átkeverjük a krémet. A krém a 2/3 részével megkenjük a piskótát, majd feltekerjük. A megmaradt krémmel a roládot bevonjuk.