Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Botrány az étteremben: nem jött be a halászlé, a pincér nyakába borította az örjöngő vendég

default user icon
MME
A már félig elfogyasztott halászlé helyett szeretett volna egy másikat a kedves vendég. A pincér nemet mondott, pórul járt: a maradék leves az ingén kötött ki. A rendőrség garázdaság miatt indított ellene eljárást.

Egy bajai étterembe betérő család hölgy tagja nem volt elégedett a neki felszolgált halászlével, amit jelzett is a személyzetnek, ám amikor a pincér látta, hogy a leves fele már elfogyott, nem volt hajlandó kicserélni azt egy újabb adagra. Ezután szó szót követett, és végül a nő dühében a felszolgálóhoz vágta a maradék levesét, később a  férje is nekiment a pórul járt alkalmazottnak.

 

Íme az eset pontos leírása a police.hu-ról:

"Egy háromtagú család érkezett az egyik bajai étterembe 2022. augusztus 1-jén dél körül, leültek, majd az egyik hungarikumot, bajai halászlevet rendeltek. A pincér felszolgálta az ételt és elindult felvenni egy másik asztal rendelését. Nem sok idő telt el és a korábbi asztalnál ülő asszony jelezte, hogy problémája akadt az étellel. Azt kérte a férfitól, hogy cseréljék ki a halát, aminek egy részét idő közben el is fogyasztotta. Az alkalmazott közölte, hogy erre sajnos nincs lehetőség, mivel már elfogyott az étel egy része. Az asszonyt felbosszantották a történtek, szóváltás alakult ki kettejük között, aminek az lett a vége, hogy a pincér nyakába borította a levesét, és szidalmazni kezdte. Az alkalmazott távozásra szólította fel a családot, de ehelyett a nő férje is nekiesett a férfinak és dulakodni kezdtek. A csetepaténak végül a többi alkalmazott és a vendégek vetettek véget.

A Bajai Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki a balhés házaspárt és garázdaság miatt folytattak eljárást velük szemben. A nyomozást a napokban lezárták és vádemelési javaslattal küldték az ügy iratait az illetékes ügyészségnek."

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss