Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hal vajas-gyömbéres mártással

MME MME
3 4.6/5
30 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Párold meg a vajban a vöröshagymát és a fokhagymát, amíg meg nem puhul, majd keverd hozzá a gyömbért és a citromlevet. A leöblített, majd papírtörlővel felszárított halat tedd a mártásba. Fedd le az edényt, és néhány percig párold a halat, ezután fordítsd meg, majd fedd be a mártással. Addig párold, amíg meg nem fő. Úgy ellenőrizheted, mennyire főtt meg, hogy beleszúrsz a halba. Nem szabad látszania semmilyen áttetsző húsnak.

Megjegyzés

A mártás különösen finom főtt sárgarépához vagy cukkinihez is.
- MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss