Hajrá magyarok! Isteni kéksajtos, PICK Téliszalámis bagett, hogy legyen energiátok a szurkoláshoz

Idén újra ott lesz a kontinenstornán a nemzeti tizenegy is, így nem csoda, hogy szinte az egész ország futball-lázban ég. Egyáltalán nem túlzás kijelenteni, hogy az idei június a foci hónapja lesz, és hamarosan mind együtt fogunk szurkolni a magyar focicsapatnak. Szurkoljatok otthon, vagy a haveroknál, készüljetek ti is ezekkel a szuper kéksajtos, PICK Téliszalámis bagettekkel, hiszen azon túl, hogy fedezi a szükséges energiaforrást, még partikajaként is lazán megállja a helyét.

Az ellenfeleket elnézve nem kérdés, hogy bőven számíthatunk majd izgalmakra a mérkőzések során a tévék vagy a kivetítők előtt ülve, a szurkoláshoz pedig már most szólunk, hogy rengeteg energiára lesz szükség.

Akár otthon, akár a haverokkal vagy valamilyen szabadtéri helyszínen nézed majd a magyar válogatott meccseit, a focisták buzdításához készíts ilyen istenien finom kéksajtos, PICK Téliszalámis bagetteket, hiszen mivel mással csillapíthatnánk étvágyunkat, mint a ropogós bagettre karikázott, hungarikum PICK Téliszalámival, amit némi kéksajtos kencével és paradicsomsalsával bolondítunk meg. Ezzel a nyertes kombinációval garantált a maradandó ízemlék.

ÍME A KÉKSAJTOS, PICK TÉLISZALÁMIS BAGETT RECEPTJE >>>

Hozzávalók a szendvicshez:

  • 2 db bagett
  • 20 dkg PICK Téliszalámi
  • 1 marék rukkola

A rokfortkrémhez:

  • 15 dkg rokfort sajt
  • 10 dkg szoba-hőmérsékletű vaj
  • 10 dkg sajtkrém
  • 1 ek. tejföl
  • 1 ek. aprított snidling vagy újhagyma zöldje

A paradicsomsalsához:

  • 25 dkg paradicsom
  • 1 kis fej lila hagyma
  • 2 tk. extraszűz olívaolaj
  • bors

Nézd meg videón is, hogyan készül a kéksajtos, Pick TÉLIszalámis partiszendvics:

Elkészítés:

  1. A bagetteket felszeleteljük, és megpirítjuk. Amíg a szeleteket pirítjuk, elkészítjük a rokfortkrémet. Egy keverőtálba rakjuk a rokfortot, a vajat, a sajtkrémet és a tejfölt, villával alaposan összedolgozzuk, hozzáadjuk az aprított snidlinget, ezt is elkeverjük, és tálalásig a félretesszük.
  2. A paradicsomot megmossuk, és kis darabokra vágjuk. A lila hagymát megtisztítjuk, és apróra kockázzuk. Tálba tesszük a paradicsomot, hozzáadjuk a lila hagymát, olívaolajat locsolunk rá, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és összekeverjük.
  3. Az időközben megpirult bagettekre kanalazunk a rokfortkrémből, majd rukkolát rakunk rá, jöhet a PICK Téliszalámi-szelet, és a tetejére a hagymás paradicsom, díszítésnek szórhatunk rá snidlinget.

Könnyen elkészíthető akár meccs előtt, vagy a félidő szünetében. Egy biztos, garantált lesz a sikere! A magyar labdarúgó-válogatott első, Svájc elleni összecsapását június 15-én, 15 órától követhetjük nyomon az M4 Sporton. Jó szurkolást, hajrá magyarok!

A recept és az örök ízemlékek támogatója a PICK.

(X)

Ezek is érdekelhetnek

Friss