Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hajdinával és kukoricával töltött kellevél, márványsajt mártással

MME MME
1 3.5/5
bonyolult
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

A kukoricadarát állandó keverés mellett forró tejben lágy puliszkává főzzük, és belekeverjük az előzőleg beáztatott hajdinát. Sózzuk, oregánóval fűszerezzük.
A kelleveleket vízben leforrázzuk és vastag erezetét kivágjuk. A hajdinás kukoricát a kiterített levelekbe töltjük, feltekerjük, tepsibe tesszük és egy kevés vizet aláöntve, sütőben pároljuk. A reszelt márványsajtot egy edényben felolvasztjuk, megszórjuk egy kevés liszttel, tejjel felöntjük és mártás sűrűségűre forraljuk. Az elkészült kellevelet felszeleteljük és a sajtmártással tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss