Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hajdinapalacsinta II.

120 perc
bonyolult
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A hozzávalókból palacsintatésztát kevertem, majd 2 órán át hagytam pihenni (ha szükséges, önthetünk még hozzá tejet, mielőtt sütni kezdjük, kicsit sűrűbbnek kell lennie, mint a hagyományos palacsintatésztának).

A megszokott módon sütjük a palacsintákat, mindegyik előtt egy kevéske olajjal meg kell kenni a serpenyőt.

Nem teljesen olyan az íze, mint a búzalisztesnek (miért is lenne olyan, hisz nem abból van), de finom, és teljesen ugyanúgy fogyasztható.

Megjegyzés

Végre sikerült CSAK hajdinalisztből szép, jól kezelhető és finom palacsintákat sütnöm.

További fotók, receptek a Rachel és a csokigyár blogban! - arahel

Ezek is érdekelhetnek

Friss