Egy lábasban kiolvasztjuk az apróra kockázott szalonnát. Hozzáadjuk a tarhonyát, amit 1 percig pirítunk, majd hozzákeverjük a megtisztított, finomra vágott hagymát, és közepes lángon 2 percig tovább pirítjuk.
Meghintjük pirospaprikával, továbbá egy kevés sóval. Azonnal felöntjük 8 dl vízzel, és lefedve főzzük további 5 percig.
Hozzáadjuk a felkockázott paprikát és paradicsomot, a meghámozott, falatnyi darabokra vágott burgonyát, valamint a felkarikázott kolbászt. Lefedve, kis lángon 30 perc alatt készre főzzük. Ízlés szerinti savanyúságot kínálhatunk hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre