Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hagyományos milánói sertésborda

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Allergének
  • Glutén
  • Tojás

Elkészítés

  1. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és bepanírozzuk. Először a lisztben, majd a felvert tojásban, végül a zsemlemorzsában. A bepanírozott húst forró zsiradékban aranybarnára sütjük.
  2. Egy fazékban vizet forralunk egy csipet sóval. A tésztát a csomagoláson található előírás szerint kifőzzük és leszűrjük.
  3. A felhevített olívaolajon megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a csíkokra vágott sonkát és a megtiszított felszeletelt gombát, és együtt pirítjuk. Sóval, borssal, oregánóval ízesítjük, és hozzákeverjük a paradicsomszószt, összeforraljuk. Ezután hozzákeverjük a kifőzött tésztát, és együtt tálaljuk a rántott hússal.

Ezek is érdekelhetnek

Friss